Tgrt Haber
15 Ağustos 2018 16:45

Bakan Albayrak'ın yatırımcılarla buluşmasına büyük ilgi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yarın telekonferans yoluyla gerçekleştireceği görüşmeye yabancı yatırımcılardan yoğun katılım olacak.

Bakan Albayrak'ın yatırımcılarla buluşmasına büyük ilgi
Bakan Albayrak&tt2;

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yarın yabancı  yatırımcılarla telekonferans yoluyla gerçekleştireceği görüşmeye, 3 binin  üzerinde katılım talebi geldi.

Hazine ve Maliye Bakanlığından edinilen bilgilere göre, yarın  gerçekleştirilecek söz konusu telekonferans, Türkiye saatiyle 16.00'da, New York  saatiyle 09.00'da yapılacak.

Yabancı yatırımcılarla ilk telekonferans görüşmesini gerçekleştirecek  olan Bakan Albayrak, son ekonomik gelişmelerin ardından küresel yatırımcılara  mesajlarını doğrudan iletecek.


Telekonferansa bin civarında katılımcı beklenirken, 3 binin üzerinde  yabancı yatırımcı kayıt yaptırdı. Bu sayının, yarın toplantı saatine kadar daha  da artması öngörülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...