Tgrt Haber
02 Mart 2024 01:44 - Güncelleme : 02 Mart 2024 01:44

AK Parti'nin kalesi Ordu'da dikkat çeken anket sonucu! En yakın rakibi 2.5 puan önde...

Yerel seçimlere sayılı günler kala ORC Araştırma Ordu anketini açıkladı. Sonuçlara göre İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, AK Partili rakibine yüzde 2.5 fark attı.

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
AK Parti'nin kalesi Ordu'da dikkat çeken anket sonucu! En yakın rakibi 2.5 puan önde...
Ordu,seçim 2024,yerel seçim

Yerel seçime sadece 29 gün kaldı. Siyaset gündeminin tamamen seçimlere odaklandığı şu günlerde anket şirketleri de son araştırmalarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

ORDU ANKETİNDE İYİ PARTİ İLK SIRADA ÇIKTI

ORC Araştırma şirketi, AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Ordu'da yapılan anketin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Ordu anketinin sonuçlarına göre İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, AK Partili rakibi Hilmi Güler'in 2.5 puan önünde yer aldı. 24-27 Şubat tarihlerinde 1930 kişi ile yapılan anket sonuçlarında CHP'li Zekai Sana ise 3. sırada yer aldı. Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler, 2019'daki yerel seçimde yüzde 56,93 oy almıştı.

AK Parti'nin kalesi Ordu'da dikkat çeken anket sonucu! En yakın rakibi 2.5 puan önde... - 1. Resim

TRABZON

ORC Araştırma'nın Karadeniz'deki bazı illerinde son anket durumunu paylaştı. Trabzon için yapılan ankette AK Parti adayı Ahmet Metin Genç yüzde 43,9 oy oranıyla ilk sırada yer aldı. CHP'nin adayı Hasan Süha Saral yüzde 20,6, İYİ Parti adayı Muhammet Erkan'ın ise yüzde 15,5 oy oranı çıktı.

SAMSUN

Samsun anketinde ise AK Partili Halit Doğan yüzde 35,2 oy oranıyla ilk sırada yer aldığı, İYİ Partili Nilay Tüfekçi'nin yüzde 27,1'lik oyla ikinci sırada, CHP'li Cevat Öncü'nün ise yüzde 20,9'luk oyla üçüncü sırada yer aldığı açıklandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...