Tgrt Haber
08 Aralık 2017 12:37

AK Parti'li Çalık: Kudüs bizim göz bebeğimiz, ümmetimizin ilk kıblesidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Kudüs bizim göz bebeğimiz, ümmetimizin ilk kıblesi. Kudüs'e laf söyleyenler, göz dikenler, bilsinler ki ümmetin vereceği çok büyük bir cevap vardır. Biz ümmet olarak güçlü bir ses çıkartmak zorundayız." dedi.

AK Parti'li Çalık: Kudüs bizim göz bebeğimiz, ümmetimizin ilk kıblesidir
Öznur Çalık,,kudüs,

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur  Çalık, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) düzenlenen  "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları: Bursa'yı Dinliyoruz" toplantısında yaptığı  konuşmada, Kudüs'ün ümmetin ilk kıblesi olduğuna dikkati çekti.

Uluslararası güçlerin bugün yeniden Ortadoğu ve İslam coğrafyasını  gözyaşlarına boğmak istediğini vurgulayan Çalık, şunları kaydetti:

"Kudüs bizim göz bebeğimiz, ümmetimizin ilk kıblesi. Kudüs'e laf  söyleyenler, göz dikenler, bilsinler ki ümmetin vereceği çok büyük bir cevap  vardır. Biz ümmet olarak güçlü bir ses çıkartmak zorundayız. Bizim en büyük  hassasiyetimizin Kudüs olduğunu herkesin bilmesi lazım. Bunu bugün diriliş  şehrinde özellikle anlatmak istiyorum. Türkiye ve tüm ümmetten çıktığı gibi  biliyorum ki Bursa'dan da Kudüs için büyük bir ses çıkacaktır."

Programın devamı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...