Tgrt Haber
04 Ocak 2022 14:53

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel'e sert tepki: Gafil! Asıl çağ dışı sensin

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'ndan önemli açıklamalarda bulundu. CHP'li Özgür Özel'in okul öncesine verilen din eğitimini 'orta çağ zihniyeti' olarak nitelendirdiği açıklamalarına çok sert tepki gösteren Erdoğan, "Bre gafil asıl cağ dışı olan sensin. Asıl gerici orta çağ karanlığında bakanlardır" dedi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel'e sert tepki: Gafil! Asıl çağ dışı sensin
Cumhurbaşkanı Erdoğan,AK Parti,Son dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'ndan önemli açıklamalarda bulundu. Döviz kurundaki sert yükselişin önüne geçildiğini belirten Erdoğan, Enflasyondaki yükselişe de süratle müdahale edileceğini vurguladı. Konuşmasının devamında ise CHP'li Özgür Özel'in okul öncesine verilen din eğitimini 'orta çağ zihniyeti' olarak nitelendirdiği açıklamalarına tep gösteren Erdoğan, "Bre gafil asıl çağdışı olan sensin, senin bu faşist zihniyetin... Asıl gerici olan sen ve senin gibiler marjinal ideolojilerin at gözlüğünden bakanlardır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

-AK Parti kuruluşundan bugüne kadar güçlü kurumsal geleneklerini korumuş bir partidir. Her işini istişare ile yürüten bir partiyiz. Asıl olan üye sayısını kağıt üzerinde arttırmak değil her üyemizi partimizin faaliyetlerine faal olarak dahil edebilmektir. 2022 bizim için hazine değerinde bir dönemdir. Muhalefet icraatta tembeldir. Onlar sadece seçimden seçimden vatandaşa gider, sonra bir daha dönüp arkalarına bakmazlar. Meydanlarda verdikleri sözleri göreve gelince hatırlamazlar, hatırlatanlara da saldırırlar. 

ÇİFTÇİLERE MÜJDE

Hazineye ait tarım arazilerini kullanan çiftçilerimizin bu yerlerin yarısını ecri misil kiralayabilmesini zaten sağlamıştık. Şimdi yeni bir kararlar 55 bin çiftçinin yıllık kira bedellerini yüzde 22'den yüzde 9'a indiriyoruz. Bu uygulamadan yeni hazine arazisi kiralayacak çiftçiler de yararlanabilecek.

"ENFLASYONUN DA KÖPÜĞÜNÜ ALACAĞIZ"

Döviz kuru üzerindeki köpüğü hızla almıştık, enflasyondaki köpüğü de süratle alarak ülkeyi bu görüntüden kurtaracağız. Vatandaşlarımızı ne döviz kurundaki dalgalanmanın ne de fahiş fiyat artışlarının yükü altında bırakmamakta kararlıyız.

Kendilerini ne kadar farklı göstermeye çalışırlarsa çalışsınlar gerçek yüzlerini ifşa ettirmekten geride durmuyorlar. Geçenlerde bay Kemal'in yardımcısı çıkmış güya Diyanet'in okul öncesi eğitim vermesini eleştiriyor hatta hakaretlerini 'Ortaçağ zihniyeti' ne kadar vardırıyor. Bre gafil asıl çağ dışı olan sensin, senin bu faşist zihniyetin! Asıl gerici olan Ortaçağ karanlığında debelenen sen ve senin gibi at gözlüğüyle bakanlardır.

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL'E TEPKİ

Millet adına hesap sormakla mafyacılık oynamayı karıştırır oldular. Şimdi de doğrudan millete ve milletin inancına, değerlerine hakaret etmeye başladılar. Helalleşme diye çıktıkları yolculukta tek parti faşizmine geri döndüler. Geçenlerde Bay Kemal'in yardımcısı çıkmış Diyanet'in okul öncesi eğitim vermesini eleştiriyor. Hakaretlerini doğrudan milletin inancına kadar vardırıyor. Dinini öğrenen çocuklar üniversiteye gidince bilimin B'sini bilmiyormuş. Neymiş Diyanet İşleri Başkanlığı'nın okul öncesinde evlatlarımıza eğitim vermesi çağdışıymış.

Bre gafil asıl çağdışı olan sensin, senin bu faşist zihniyetin... Asıl gerici olan sen ve senin gibiler marjinal ideolojilerin at gözlüğünden bakanlardır. CHP Genel Başkanı'na soruyorum, Diyanet'in görevini hakkıyla yapmasından niçin gocunuyorsunuz? Çocukların Kuran'ı öğrenmesi sizi neden rahatsız ediyor? Artık cambazlığı, sahtekarlığı bırakın. Yeri geldiği zaman Kuran'a sahip çıkacaksınız yeri geldiğinde de ağzınızda hangi kusmuk varsa onu kusacaksınız.

BAHÇELİ'DEN DE ÖZGÜR ÖZEL'E TEPKİ GELMİŞTİ

Öte yandan MHP lideri Devlet Bahçeli'de bugün gerçekleştirilen partisinin grup toplantısında Özgür Özel'e tepki göstermişti. Bahçeli konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

"Ağzının dikişleri patlamış bir CHP milletvekili Kur'an kurslarına ortaçağ zihniyeti demiştir. Ya ortaçağı bilmiyor ya Kuran'ı bilmiyordur. İman nasip işidir, Allah'ın ikramıdır. İnanıp inanmamak herkesin kendi bileceği iştir ama dinimize, inancımıza laf söyletmeyiz. Kuranımıza ortaçağ diyen kemiksizlere bühtan bırakmayız. CHP'den acil özür dilemelerini bekliyoruz. Din bilmezler, diyanet tanımazlar. Cuma namazını kazaya bırakan bozuk zihniyet bu CHP zihniyetinin ta kendisidir. Allah ülkemizi de milletimizi de bunlardan korusun"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...