Tgrt Haber
30 Kasım 2023 11:00 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 11:02

Yeni Mercedes E-Serisi Türkiye fiyatları açıklandı

Yeni nesil Mercedes E-Serisi için Türkiye fiyatları belli oldu. Biraz tuzlu fiyatları nedeniyle aracın alıcı kitlesinin çok fazla olmaması bekleniyor.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Yeni Mercedes E-Serisi Türkiye fiyatları açıklandı
mercedes,e-serisi

Mercedes, daha önce yurt dışında satışa sunduğu yeni Mercedes E-Serisi için Türkiye fiyatlarını açıkladı. Farklı versiyonda gelen araçların yüksek fiyat etiketi nedeniyle alıcı kitlesi de oldukça az olacaktır.

E 180 Edition 1 Exclusive için 4 milyon 220 bin TL, benzinli E 180 Edition 1 AMG için 4 milyon 330 bin TL, dizel E 220 d 4MATIC Edition 1 Exclusive için 5 milyon 900 bin TL, dizel E 220 d 4MATIC Edition 1 AMG içinse tam 6 milyon 50 bin TL olarak açıklandı. 

YENİ MERCEDES E-SERİSİ FARKLI VERSİYONLARLA GELİYOR

Ortak olarak 9G-TRONIC yani dokuz ileri otomatik şanzıman üzerine kurulan araçlardan 1.5-litrelik benzinli versiyonlar 170 beygir, 2-litrelik dizel versiyonlar ise 197 beygir güç getiriyor. Direkt olarak Almanya’da üretilen araçlar, elbette yüksek fiyatları üzerinden herkese hitap etmiyor ve daha çok makam aracı olarak kullanılacak seçenekler olarak karşımızda yer alıyor. 

Yeni Mercedes E-Serisi Türkiye fiyatları açıklandı

Öte yandan S-Serisi’nde olduğu kadar olmasa da lüks bir yaşam alanına sahip olan ve firmanın çok beğenilen modern kokpit alanını merkeze alan araç hakkında Mercedes-Benz Türkiye şunları belirtiyor:

Yeni Mercedes E-Serisi Türkiye fiyatları açıklandı

“Aydınlatmalı radyatör panelinden arka farlara kadar büyüleyici aydınlatmalar otomobilinizin dinamik tasarımı ile buluşuyor. Yeni E-Serisi Sedan tasarımı ile heyecan verici bir görsellik sunar. İlerici tasarım detayları yenilikçi dinamizm ile etkileyici bir uyum içerisindedir. 

İki parçalı arka aydınlatma grubu, yenilikçi konturü ve yıldız görünümüne sahip eşsiz stop lambaları ile etkileyici bir görünüm sunar.” 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...