Tgrt Haber
04 Eylül 2023 11:50 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 12:06

Renault ikinci elinin yarı fiyatına sıfır Clio getiriyor... Azami sürati biraz düşük!

Fransız otomotiv Renault, 200 km’lik menzile sahip yeni elektrikli Clio modelini Türkiye'ye de getiriyor. Ancak 360 bin TL’ye satılması gereken aracın azami sürati ve donanımı düşündürüyor!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Kamu Son Haber
Renault ikinci elinin yarı fiyatına sıfır Clio getiriyor... Azami sürati biraz düşük!
,,İkinci el,Clio

Elektrikli otomobillerin yaygınlaşması sektördeki rekabeti arttırırken, Türk halkının uzun yıllardır en çok rağbet gösterdiği otomobil markalarından Renault da yepyeni bir girişime hazırlanıyor. Fransız otomotiv devi, sıfır otomobil almak almak isteyen düşük bütçeli vatandaşlar için özellikleriyle sıradışı bir aracı pazara sunmaya hazırlanıyor

Kamu Son Haber'in haberine göre, Renault, yeni Clio modelinde elektrikli bir motor kullanacak ve bu motor yaklaşık olarak 200 km’lik menzile sahip olacak. Otomobilin maksimum hızının ise saatte 70 km olması bekleniyor. Renault uygun fiyatlı yeni Clio modelinde klima da yer almayacak.  

İLK ADRESİ ASYA

Türkiye’de satılan en ucuz Clio’nun fiyatı 700 bin TL civarında ancak yeni gelecek olan elektrikli Clio’nun çok daha ucuza satılacağı belirtiliyor. Fransız kaynaklı haberlere göre, Türkiye’de en düşük vergiye tabi elektrikli model sınıfına giren yeni Clio’nun, vergiler dahil 360 bin TL’yi geçmeyeceği öne sürülüyor. Ancak Renault, bu modelini ilk olarak Asya’da görücüye çıkartacak. 

Türkiye’ye ne zaman geleceği ile ilgiliyse henüz net bir tarih verilmedi.

Kaynak: Kamu Son Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...