Tgrt Haber
07 Kasım 2023 16:53 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 16:53

Yasak Elma’nın Emir’i kararını verdi! Kirli Sepeti dizisinde bambaşka rolde olacak

6 sezon yayınlanan Yasak Elma dizisinde Emir karakteriyle ekranda olan Serkan Rutkay Ayıköz, FOX TV ekranında yayınlanan Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna katıldı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
Yasak Elma’nın Emir’i kararını verdi! Kirli Sepeti dizisinde bambaşka rolde olacak
kirli sepeti,yasak elma

Başrolünde Eda Ece, Şevval Sam ve Sevda Erginci’nin yer aldığı Yasak Elma dizisi her sezon en çok izlenen yapım olmayı başardı. Haziran ayında final yapan dizide 6 sezon Emir karakteriyle rol alan Serkan Rutkay Ayıköz, Kirli Sepeti dizisinde Demir karakteriyle yer alacak.  

YASAK ELMA OYUNCUSU KİRLİ SEPETİ DİZİSİNDE 

Son olarak kadrosuna Ahu Sungur ve Su Kutlu’yu katan Kirli Sepeti dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Ece Erdek’in yönetmen koltuğunda oturduğu diziye Deniz Gündoğdu Hatice rolüyle, Serkan Rutkay Ayıköz ise Demir rolüyle ekranda yer alacak.

Yasak Elma’nın Emir’i kararını verdi! Kirli Sepeti dizisinde bambaşka rolde olacak

SERKAN RUTKAY AYIKÖZ, SU KUTLU İLE KARŞILIKLI OYNAYACAK 

Serkan Rutkay Ayıköz, 6 sezon yer aldığı “Yasak Elma” dizisinde Emir rolünde yer almıştı. “Kirli Sepeti”nde Ayıköz, Kıymet’in (Su Kutlu) kız arkadaşı olarak hikâyeye dahil olacak. Hayriye’yle (Ceren Moray) de arkadaş olacak Demir sürprizleriyle şaşırtacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...