Tgrt Haber
15 Kasım 2023 17:53 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 17:54

Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat’ın yeni dizisi belli oldu!

Son olarak yer aldığı Yalı Çapkını dizisiyle beğeni toplayan Doğukan Polat, Ağlayan Gelin dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat’ın yeni dizisi belli oldu!
Doğukan Polat,yalı çapkını

Yalı Çapkını dizisinde Fuat karakteriyle izleyici karşısına çıkan Doğukan Polat, yeni sezona yeni diziyle anlaşma sağladı. Doğukan Polat, TRT1 ekranında yayınlanacak Ağlayan Gelin dizisinin kadrosuna dahil oldu.

DOĞUKAN POLAT, YENİ DİZİYLE EKRANA DÖNÜYOR

Doğukan Polat yeni dizi projesi için el sıkıştı. “Ağlayan Gelin” dizisinde Ünal karakteriyle ekranda olacak Doğukan Polat, bu sefer bambaşka rol ile izleyici karşısına çıkacak.

Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat’ın yeni dizisi belli oldu!

YALI ÇAPKINI'NIN SEVİLEN İSMİ KÖTÜ ROLDE 

TRT1’de yayınlanacak  dizinin yönetmen koltuğunda Yıldız Aşanboğa oturuyor. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in yazdığı dizide Doğukan Polat kötü adamı oynayacak. Başrol kadın oyuncu arayışı süren dizinin oyuncu kadrosunda Feyyaz Şerifoğlu, Sinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk, Noyan Uzer ve Sidar Tublek yer alıyor. 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...