Tgrt Haber
28 Eylül 2023 17:32 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 17:32

Yalı Çapkını oyuncusu Zeytin Ağacı’nın kadrosuna katıldı

Zeytin Ağacı dizisinin çekimlerinde son güne gelindi. Netflix’in en çok izlenen yerli dizisi olarak öne çıkan Zeytin Ağacı’nın yeni sezonuna sürpriz isimler katıldı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş. com
Yalı Çapkını oyuncusu Zeytin Ağacı’nın kadrosuna katıldı
yalı çapkını

Netflix’te yayınlanan dizi Zeytin Ağacı, yeni sezon çekimlerini tamamladı. Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit üstleniyor.  Çekimleri biten diziye Yalı Çapkını oyuncusu da katıldı.

YALI ÇAPKINI OYUNCUSU ZEYTİN AĞACI’NDA

Aytaç Şaşmaz ve Nilüfer Açıkalın‘ın güç kattığı 2. sezonda yeni oyuncular da yer aldı. Bu isimler arasında “Yalı Çapkını“nın Gülgün’ü Gözde Kansu, Ali İpin ve Selen Uçer de yer aldı.

Yalı Çapkını oyuncusu Zeytin Ağacı’nın kadrosuna katıldı

ZEYTİN AĞACI’NIN 3. SEZONU DA GELİYOR

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Murat Boz gibi isimlerin  yer aldığı dizide geçmişle hesaplaşmasının üzerinden çok çarpıcı olayları anlatan dizinin 2. sezondaki ilk bölümlerini Burcu Alptekin yönetti.  “Zeytin Ağacı“nın üçüncü sezonun da önümüzdeki yıl çekileceği konuşuluyor.

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş. com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...