Tgrt Haber
29 Eylül 2023 16:38 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 16:39

Yalı Çapkını Nükhet kimdir, kaç yaşında? Binnur Kaya dizileri neler?

Cuma günlerinin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın yeni sezonuna Binnur Kaya, Taro Emir Tekin gibi isimler dahil oldu. Diziye iddialı giriş yapan oyuncunun dizideki stiline izleyiciler beğeni yağdırdı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Yalı Çapkını Nükhet kimdir, kaç yaşında? Binnur Kaya dizileri neler?
yalı çapkını,binnur kaya

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı dizi, günün en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Cuma günlerinin sevilen dizisi yalı Çapkını’na bu sezon usta oyuncu Binnur Kaya ile Şevval Sam’ın oğlu Taro Emir Tekin yer aldı.

YALI ÇAPKINI NÜKHET KİMDİR?

Yalı Çapkını Nükhet, Zerrin ve Halis Ağa’nın kızı olarak diziye katıldı. Hasta olduğu için Halis’in isteğini kırmayan Nükhet, sağlık sorununu paylaşıp, oğlunun ailesi olmasını istediğini dile getirdi. Yalı Çapkını Nükhet karakterini usta oyuncu Binnur Kaya oynuyor. 

Yalı Çapkını Nükhet kimdir, kaç yaşında? Binnur Kaya dizileri neler?

BİNNUR KAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

19 Nisan 1972 Ankara doğumlu Binnur Kaya, tiyatro bölümü mezunudur. İlk televizyon dizisi kaynanalar olan Kaya, 2007-2008 sezonunda Avrupa Yakası adlı komedi türündeki dizinin kadrosuna dahil oldu. 3. Yeşilçam Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazanan Kaya, Yabancı Damat, Türk Malı, Muhteşem Yüzyıl, Aramızda Kalsın, Kırmızı Oda ve Yalı Çapkını dizilerinde yer aldı.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...