Tgrt Haber
06 Kasım 2023 17:31 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 17:31

TRT1 kararını verdi! Büyük umutlarla başlayan Benim Güzel Ailem final yapıyor

TRT1 ekranında bu yaz başlayan diziler bir bir final kararı aldı. Son olarak Hayatımın Neşesi dizisi final kararı alırken, Benim Güzel Ailem dizisinden de izleyicisini üzen haber geldi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
TRT1 kararını verdi! Büyük umutlarla başlayan Benim Güzel Ailem final yapıyor
dizi,Benim Güzel Ailem

Yaz başında TRT1 ekranında yayınlanmaya başlayan Benim Güzel Ailem dizisi final yapıyor. Başrolünde Serra Pirinç, Erdal Özyağcılar ve Seray Gözler’in yer aldığı dizi son olarak 18. bölümle ekrana geldi. 

BENİM GÜZEL AİLEM FİNAL KARARI ALDI

TRT1 geçtiğimiz yaz “Hayatımın Neşesi”, “Kendi Düşen Ağlamaz” ve “Benim Güzel Ailem” dizilerini seyirciyle buluşturmuştu. Geçen hafta “Hayatımın Neşesi”nin 7 Kasım’da final yapacağı duyurulmuştu. TRT1 kararını verdi ve “Benim Güzel Ailem” için de final haberi geldi.

TRT1 kararını verdi! Büyük umutlarla başlayan Benim Güzel Ailem final yapıyor

22 EKİM'DE EKRANA VEDA EDECEK 

Levent Türkan’ın yönettiği, Baykut Badem’in yazdığı dizi Benim Güzel Ailem 22. bölümde ekrana veda edecek. Çarşamba günleri yayınlanan dizinin başrolünde Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Ufuk Özkan, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar yer alıyor. 

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...