Tgrt Haber
28 Ekim 2023 17:25 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 17:25

Teşkilat’ın oyuncusu Turgut Tunçalp Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna katıldı

Cuma günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’nın son bölümünde Teşkilat dizisinde rol alan oyuncu Turgut Tunçalp yer aldı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
Teşkilat’ın oyuncusu Turgut Tunçalp Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna katıldı
teşkilat,yalı çapkını

Yalı Çapkını dizisine yeni sezonun başında ayrılan Pelin karakteri dahil oldu. Pelin’in dahil olmasıyla beraber 2 oyuncu Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna katıldı.

YALI ÇAPKINI’NA PELİN’İN DAYISI GELİYOR

Diziden ayrılan sonra tekrar kadroya katılan Buçe Buse Kahraman'ın oynadığı Pelin karakterinin dayısı olarak diziye dahil olacak. Turgut Tunçalp mafyatik duruşu ve ilginç özel hayatıyla dizide dengeleri değiştirecek. Tunçalp'in yanı sıra oyuncu Sema Gültekin de kadroya dahil oldu. Yalı Çapkını'nda dayının kızı Pırıl'ı ise Büşra Alnıtemiz oynuyor. Alnıtemiz, dizinin son yayınlanan bölümünde ilk kez izleyici karşısına çıktı. 

Teşkilat’ın oyuncusu Turgut Tunçalp Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna katıldı

TURGUT TUNÇALP KİMDİR?

12 Mayıs 1976 doğumlu Turgut Tunçalp, asıl çıkışını Merhamet dizisinde oynadığı karakterle yaptı. 2014-2019 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Diriliş Ertuğrul adlı dizide selçuklu komutanı olan "Afşin bey" karakterini oynayan oyuncu daha sonra peş peşe Çukur ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde rol aldı. 

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...