Tgrt Haber
26 Mart 2018 16:42

Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti! | Survivor'da Son Elenen Kim Oldu? Survivor'da Elenen İsim Kim Belli Oldu!

Survivor'da Kim Elendi ve Survivor'da Kim GİTTİ? Survivor'da bu hafta da dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?. Survivor elemede ya da Survivor'da Kim Gitti? Survivor Turabi ile Adem kavgasında son durum nedir? İşte 2018 Survivor eleme, Survivor dokunulmazlık oyunu ve Survivorda Elenen İsim Kim oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti! | Survivor'da Son Elenen Kim Oldu? Survivor'da Elenen İsim Kim Belli Oldu!
survivor kim elendi,survivorda adaya kim veda etti,survivor kim gitti

Survivor'da Kim Elendi ve Survivor'da kim gitti? Survivor'da bu hafta da dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı. Survivor elemede ya da Survivor'da Kim Gitti? Survivor TURABİ ile ADEM kavgasında son durum nedir? İşte 2018 Survivor eleme, Survivor dokunulmazlık oyunu ve Survivorda Elenen İsim Kim oldu? Survivor'da 'kim elendi, kim gitti?' bu soruların cevabını arayan izleyiciler Survivor eleme gecesini bekleme başladı. Yayınladığı ilk günden itibaren reytinglerin zirvesine demir atan TV8'in ünlü yarışma programı Survivor bu akşam eleme gecesiyle ekranlara geldi. İzleyicilerin meraklı bekleyişi bu akşam sona eriyor. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?  Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı.  Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Dokunulmazlık oyununda büyük bir kaza daha yaşanıyor. Gönüllüler takımından Hakan oyun sırasında yaralanıyor. Ünlüler takımından ise Merve ise boğulma tehlikesi geçiriyor. Gönüllüler takımında Batuhan, Ünlüler takımında bulunan Merve'nin baygınlık geçirmesine inanmıyor. Gönüllüler ve All Star takımları arasında büyük bir tartışma yaşanıyor. Ve Dokunulmazlığı oyununu All Star takımı kazanıyor Oyunlarda ise haftanın en iyi performansını gerçekleştiren isim Birsen oluyor. Böylelikle Birsen'in ismi Survivor konseyde yazılmayacak. Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Cumali kazanıyor. Birsen Yağmur'un ismini vererek, Cumali ise Ramazan'ın ismini eleme potasına ekleyerek. Survivor'da kim gidecek sorusuna iki ismi eklemiş oldu. Eleme adayları YAĞMUR, NEVİN, BİRSEN oldu. Ünlüler takımında ise Turabi ise dokunulmazlık oyununa gitmeden daha önce kavga ettiği Adem'e barış çubuğu uzatıyor. Peki Survivor'da Adem ile Turabi kavgası çözülecek mi? Bu akşamın en merak edilen ''Peki Survivor'dan kim elenecek? 2018 Survivor eleme ne zaman? İşte Survivor eleme, Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor kim elendi, kim gitti, dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorularınızı cevabı bu akşam haberimizde olacak. Survivor canlı izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz.

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Ramazan Survivor'dan elendi. Adaya veda ederken hüngür hüngür ağladı. Konuşmakta zorlandı.

Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti! | Survivor'da Son Elenen Kim Oldu? Survivor'da Elenen İsim Kim Belli Oldu!
Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti! | Survivor'da Son Elenen Kim Oldu? Survivor'da Elenen İsim Kim Belli Oldu!

26 Mart ödül oyununu kim kazandı

Survivor'da ödül oynandı. Ödül oyununu kazanan takım gönüllüler oldu. Hamburger ve çikolata ödülü kazanan gönüllüler ödüllerini doyasıya yedi.

Yarışmanın durumu : All Star 6 - 10 Gönüllüler

Anıl'dan arkadaşlarına sitem
Anıl dokunulmazlık oyunun kaybedilmesinden sonra ismi çıkınca arkadaşlarına sitem etti. Survivor Anıl, bundan sonra demekki strateji yapmak gerekiyormuş. Ben de böyle davranacağım dedi.

Ödül oyununda Murat Ceylan sakatlığı
Bu akşam ekrana gelen Survivor'da Murat Ceylan ödül oyunu sırasında sakatlandı.

Survivor'da 8. hafta 26 mart'ta elenen isim Survivor Ramazan Kalyoncu oldu.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Nefesleri kesen Survivor'da dün akşam kıyasıya bir rekabet vardı. Takımların hayatını belirleyen dokunulmazlık oyununun galibi All Star oldu. 10-7'lik skorla Gönüllüler takımını yenen All Star bu hafta da rahat bir şekilde konseye katılacak.

Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti! | Survivor'da Son Elenen Kim Oldu? Survivor'da Elenen İsim Kim Belli Oldu!

SURVİVOR'DA KİMLER BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KAZANDI?

Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle. Bireysel dokunulmazlık için yarışacak olanlar da belli oldu. Haftanın en iyi performanı olan isim Birsen dokunulmazlığa hak kazanırken; bireysel dokunulmazlık yarışından da galip çıkan isim Cumali oldu.

 

Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti! | Survivor'da Son Elenen Kim Oldu? Survivor'da Elenen İsim Kim Belli Oldu!

 

MOR ODA OYUNU ÇEKİŞMELİYDİ

Survivor'da 24 Mart akşamı, mor odada 3 adet kumpir ve 10 bin mor puan kazanmak için parkura çıkan ünlüler ve gönüllüler takımı, her şeylerini ortaya koydu. 9-3 gerideyken bir atak yapan gönüllüler takımı, durumu 9-8'e getirdi. Ancak Sema ile Yağmur'un çıktığı son oyunu Sema'nın almasıyla ödülün kazananı ünlüler takımı oldu.

..

Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti! | Survivor'da Son Elenen Kim Oldu? Survivor'da Elenen İsim Kim Belli Oldu!

Survivor'da karşılaşmaları kimler kazandı ve kaybetti

Murat - Mustafa Kemal: Mustafa Kemal

Berna - Funda: Funda

Turabi - Cumali: Turabi

Damla - Yağmur: Yağmur

Ümit Karan - Anıl: Ümit Karan

Sema - Nagihan: Sema

Adem Kılıçcı - Hakan Hatipoğlu: (Hakan sakatlanınca bu karşılaşma iptal edildi)

Merve - Birsen: Birsen

Turabi - Anıl: Turabi

Berna - Nevin Yanıt: Berna

Adem Kılıçcı - Ramazan: Adem Kılıçcı

Damla - Nagihan: Nagihan

Ümit Karan - Mustafa Kemal: Ümit Karan

Sema - Birsen: Sema

Yiğit - Cumali: Yiğit

Hilmicem - Ramazan: (Hilmicem kural dışı hareketler yaparak diskalifiye oldu ve Ramazan kazandı)

Elif - Yağmur: Yağmur

Turabi - Mustafa Kemal: Turabi

Kıran kırana geçen mücadelede dokunulmazlık oyununu 10'a 7 All Star takımı kazandı.

Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti! | Survivor'da Son Elenen Kim Oldu? Survivor'da Elenen İsim Kim Belli Oldu!

Survivor'da Adem ve Turabi barıştı

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Turabi ve Adem'in arasında gelişen diyalog ilgiyle izlendi. Turabi, Adem'in yanına giderek "Herkese el sıkarken seni es geçmek hoşuma gitmiyor." diyerek barışma sinyalleri verdi. İkili konuşup anlaştıktan sonra aralarındaki sorunu çözdü.

SURVİVOR'DA BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, eleme öncesi dokunulmazlık kolyesini kazanabilmek için karşı karşıya geldi.

Funda, Nagihan, Nevin, Ramazan, Hakan, Mustafa Kemal, Yağmur, Batuhan ve Anıl sembolleri düşürerek oyunu kaybetti ve Cumali dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu. Öte yandan haftanın en iyi performansı Birsen ise dokunulmazlık kolyesinin sahibi.

SURVİVOR ADASINDA ELEME ADAYLARI KİMLER? SURVİVOR'DA KİM ELENECEK?

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde toplandı. Birinci eleme adayı takım arası yapılan oylama sonucunda Anıl çıktı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Cumali, ikinci eleme adayı olarak Ramazan'ı seçerken, haftanın en iyi performansı Birsen ise üçüncü eleme adayı olarak Yağmur söyledi.

Buna göre Anıl, Ramazan ve Yağmur arasından elenen isim yarın akşam yapılacak SMS oylaması sonucunda belli olacak.

Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti! | Survivor'da Son Elenen Kim Oldu? Survivor'da Elenen İsim Kim Belli Oldu!

SURVİVOR'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ?

Daha önceden aday olarak adada kalan Ramazan ve Birsen'in bir kez daha eleme potasında olduğu gecede bu kez iki yarışmacının yanına İpek de eklendi. Survivor'dan elenen yarışmacı ise Ilıcalı'nın açıklamaları sonrasında İpek oldu.

SURVİVOR’IN YENİ YARIŞMACISI BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek, Survivor'un 2014-2015 kadrosunda yer almıştı. Berna Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınıyor. Berna Canbelek 1989'da Bursa'da doğmuştur. 12 yaşından beri dans eğitimi alan, ailesiyle birlikte Almanya'da yaşayan Berna 1.69 boyunda ve 56 kilodur.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star takımına sakatlanan ve yarışmadan ayrılan Ecem'in yerine Berna Canbeldek'in katıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Yarışma sosnrasında yaptığı sosyal medya paylaşımları ile magazin gündemine oturan Berna takipçilerinden de büyük ilgi görmüştü..

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da en çok adı yazılan isim Anıl oldu. Dokunulmazlık sembolünün kazanan Cumali ise Ramazan'ın ismini verdi. Haftanın en iyi performansını sergileyen Birsen de Yağmur'un ismini verdi. Böylelikle Anıl, Ramazan ve Yağmur haftanın eleme adayları oldular. Bu üçlü arasında SMS oylaması yapılacak. 3'lüden bir kişi yarınki elemeden sonra adaya veda edecek.

SURVİVOR'UN BU AKŞAMKİ BÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞOK!

Survivor'da bu akşam oynanacak ödül oyununda büyük bir şok yaşanıyor. Survivor'da all star takımında yarışan Murat Ceylan, sakatlık geçiriyor. Takım arkadaşı Hilmicem ile panoyu taşıyan Murat'a panonun sapı geliyor. Çenesine çarpan sap sonrası acı içinde yere yığılan Ceylan'a sağlık ekipleri müdahale ediyor. Çenesinin çıktğı belirtiliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...