Tgrt Haber
04 Aralık 2023 20:30 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 20:40

Süper Lig yayıncısı Bein Connect ve TOD TV çöktü! Kullanıcılar sosyal medyadan isyan etti 

Son dakika haberi: Trendyol Süper Lig 14. hafta maçında Fenerbahçe ile Sivasspor ile karşı karşıya gelirken yayıncı kuruluşun mobil versiyonları çöktü. Sosyal medya kullanıcıları Bein Connect ve TOD TV'ye sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Süper Lig yayıncısı Bein Connect ve TOD TV çöktü! Kullanıcılar sosyal medyadan isyan etti 
Bein Connect,TOD TV,Fenerbahçe,Sivasspor,yayıncı kuruluş

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında kendi sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Saat 20:00'de başlayan zorlu mücadeleyi saha dışından takip eden spor severler ise karşılaşmaya ulaşmakta zorluk yaşıyor. 

Ülker Stadı'nda oynana mücadeleyi yayınlayan beIN Sports'un mobil versiyonu olan Bein Connect ve TOD TV'de yayınlara ulaşmakta sorun yaşanıyor. 

SPOR SEVERLER İSYAN ETTİ! 

Yayında ses ve görüntü problemi ile karşılaştıklarını söyleyen X plartformu kullanıcıları, 'pamızla rezil olduk' yorumunda bulundu. 

Yayıncı kuruluşun 'kaçak yayınla mücadele' ettiğini hatırlatan kullanıcılar, kaçak yayından maçı seyretmek zorunda kaldıklarını söyledi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...