Tgrt Haber
01 Temmuz 2023 14:48 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 15:16

Sözcü TV'den 'Fatih Portakal' açıklaması! Kovulduğu iddia edilmişti

Sözcü TV'den,  son ana haber bülteni sonrası yaptığı veda konuşmasının ardından kovulduğu iddia edilen Fatih Portakal hakkında açıklama geldi.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Sözcü TV'den 'Fatih Portakal' açıklaması! Kovulduğu iddia edilmişti
Fatih Portakal,Sözcü TV

Sözcü TV'de Ana Haber'i sunan gazeteci Fatih Portakal, önceki akşam yayımlanan sezonun son programı sonrası ile kameraların karşısına geçerek bir veda konuşması yapmıştı.

GENEL MÜDÜRDEN AÇIKLAMA

Konuşmasında, "Yeni yayın döneminde bakacağız olup olmadığına, ben de bilmiyorum, göreceğiz... Bana müsaade" gibi ifadeler kullanan Portakal'ın sözleri çarpıcı bir iddiayı gündeme getirmişti. Bu açıklama sonrası Sözcü TV'nin Fatih Portakal ile yollarını ayırdığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Portakal son dönemde Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle belli bir kesinden tepki görmüştü. Portakal son olarak da canlı yayında haber seslendirmesi yapan bir ekip arkadaşını sert sözlerle de yoğun eleştiriler almıştı. Portakal ile ilgili sosyal medyada çıkan haberler üzerine Sözcü TV Genel Müdürü Alişer Delek'ten açıklama geldi.

Delek, Fatih Portakal'ı da etiketleyerek sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Bilgi sahibi olmadan fikir üreten değersiz medya analizcileri yüzünden zorunlu açıklama: Fatih Portakal ile ilk gün anlaştığımız üzere, temmuz ve ağustos aylarında tatile çıktı (yıllardır yaptığı gibi). Birbirimize söz verdik, yeni dönemi tatilden sonra konuşacağız" ifadelerini kullandı.

"HAKARET SAYILACAK İFADE"

Açıklamasının devamında Delek, "Fatih Portakal kovuldu gibi ne Sözcü ailesine, ne bana ne de Fatih Portakal'a yakışmayan, taraflar için hakaret sayılacak bu ifade nedeniyle açıklama yapmak zorunda kaldım. Habercilere de bir not: Hakkımda, ilgi ve bilgi alanımla ilgili yazarken bir arayıp sorun. Zor değil!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...