Tgrt Haber
26 Eylül 2023 10:29 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 10:57

Ruhun Duymaz oyuncusu Kızıl Goncalar dizisine dahil oldu!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'i buluşturan Kızıl Goncalar dizisinin çekimlerinin 20 Ekim gibi başlaması planlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu oluşmaya başlarken, Ruhun Duymaz dizisinden yapılan transfer gündeme geldi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş.com
Ruhun Duymaz oyuncusu Kızıl Goncalar dizisine dahil oldu!
dizi,oyuncu

Necati Şahin'in yazdığı Kızıl Goncalar dizisinin başrolünde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu yer alıyor.  Muhafazakar bir ailenin ferdi olan Meryem (Özgü Namal) ile ünlü profesör Suavi Alkanlı’nın (Şerif Erol) oğlu idealist doktor Levent’in (Özcan Deniz) kızları nedeniyle yollarının kesişme hikayesi televizyona aktarılacak. 

RUHUN DUYMAZ OYUNCUSU KIZIL GONCALAR'A DAHİL OLDU 

“Kızıl Goncalar” dizisinin hazırlıkları devam ederken, FOX TV'de yayınlanacak dizi Özgü Namal ile Özcan Deniz’i buluşturacak. Ömür Atay‘ın yöneteceği, Necati Şahin‘in yazdığı dizi çok konuşulacak ve çok tartışılacak. Dizinin güçlü oyuncu kadrosuna son olarak “Ruhun Duymaz” dizisi oyuncusu Tuğrul Tülek katıldı.

Ruhun Duymaz oyuncusu Kızıl Goncalar dizisine dahil oldu!

TUĞRUL TÜLEK KİMDİR?

23 Eylül 1976 Bursa doğumlu Tuğrul Tülek, 1999 yılında Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Tiyatrosu'nda oyuncu olarak çalışmaya başladı. 19. Afife Tiyatro Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü alırken, aynı yıl Tiyatro Eleştirmenliği Birliği (TEB) tarafından da Yılın Erkek Oyuncusu seçildi.

KIZIL GONCALAR'IN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU

Başarılı oyuncu, heyecanla beklenen dizide doktor Levent’in yakın arkadaşı Seçkin’i oynayacak. Dizinin diğer önemli karakterlerini Şerif Erol (Suavi), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Hazal Türesan (Beste), Mert Turak (Naim),  Sadi Hüdai (Erkan Avcı), Selen Öztürk (Hasna), Asiye Dinçsoy (Müyesser), Mina Demirtaş (Zeynep) ve Duygu Sarışın (Hande) oynayacak.

 
Kaynak: Birsen Altuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...