Tgrt Haber
23 Haziran 2017 16:43

Ramazan Bayramı mesajları burada! - En Güzel Bayram WhatsApp ve SMS mesajları 2017

Ramazan Bayramı neşesinin yaşanmasına az bir zaman kaldı. Dünyanın her yerindeki müslümanlar bu kutsal günde Ramazan Bayramı çoşkusunu akraba ve aileleri ile birlikte yaşayacak. Ramazan Bayramı en güzel ve en anlamlı whatsaap, SMS bayram mesajlarını sizler için haberimizde oluşturdu. İşte en güzel Bayram mesajları..

Ramazan Bayramı mesajları burada! - En Güzel Bayram WhatsApp ve SMS mesajları 2017
Ramazan Bayramı,Bayram mesajı,en güzel Bayram mesajı,en güzel Bayram mesajları,Ramazan Bayram mesajı 2017,Sms WhatsApp mesajları

Bir ay boyunca Oruç ibadetini yerine getirenler Ramazan Bayramına kavuşmakla beraber dünyadaki  müslümanlar tarafından çoşku içerisinde geçirilecek mutluluğu ve huzurunu yaşayacaklar. Günümüzde Sanal dünyası çok yaygın olduğu için bayramlarda Bayram mesajları gün geçtikçe daha yaygınlaşıyor. Biz sizlere dost veya akrabalarınızı sevindirmeniz için en güzel Bayram mesajlarını hazırladık. Öncellikle sizin değerli okuyucularımızın bayramını tebrik eder sizinle böyle mutlu bir günü paylaştığımızdan dolayı mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Sizlerinde bayram sevincinizi ailenizle, arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle paylaşmanız için en güzel bayram mesajlarını sizlere sunuyoruz.

Sevdiklerinizi veya yakınlarınızı ziyaret etmek bir mesajdan elbette çok daha anlamlı keyifli olur. Ancak zaman kısıtlılığı gibi farklı sebeplerden dolayı her zaman ziyaret edilemiyor.

Böyle durumlarda yakınlarınızı sevindirmek niyetiyle en azından bir Bayram mesaji atmak en doğru hamle olacaktır. Bayram mesajları göndererek yakınlarınıza  onlara verdiğiniz değeri gösterecektir .

Teknolojinin ve aynı zamanda Facebook,Twitter gibi Milyarlarca kullanıcısı olan Sosyal Medya hesaplarının ilerlemesiyle birlikte, kısa mesaj ile bayram kutlamalarında artış yaşanıyor. Internet iletişimi çok daha kolay hale getirmesiyle beraber atılan bayram mesajları saniyeler içerisinde dünyanın dört bir yanında, binlerce km uzakta bulunan dostlarınıza ulaşiyor.

Bu özel bayram günlerinde uzaktaki ailenize, dost ve akrabalarınıza gönderebileceğiniz en özel bayram mesajlarını sizler için derledik. İşte en güzel bayram mesajları

NOT: Sizlere önerimiz sevdiklerinize samimi bir Bayram mesajı atmak istiyorsanız, kesinlikle mesajin önüne kişinin ismini ekleyin, böylelikle mesajınız em hem samimi olur hemde toplu mesaj olmaktan kurtulur.

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Bu mübarek günde yüreğinizin huzur ve mutlulukla dolması niyetiyle Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun.

| Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Hayırlı Bayramlar.

Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Hayırlı Bayramlar.

Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kanın durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarım.

Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allah"ı hatırlatandır. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.

En güzel günler sizin olsun. Yüzünüzde hep gülücük hayatınız da yüzünüz kadar güzel olsun. Ramazan Bayramınız mutlu olsun…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...