Tgrt Haber
29 Eylül 2023 11:22 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 11:22

Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş’lı diziye usta oyuncu dahil oldu

Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Star TV’de yayınlanacak dizide başrol karakterinden biri için Kırmızı Oda dizisindeki oyunculuk performansıyla sevilen usta oyuncu düşünülüyor.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş. com
Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş’lı diziye usta oyuncu dahil oldu
dizi,erkan petekka

Başrol’ünde Kardeşlerim dizisi ve Yaz Dizisi oyuncularının yer aldığı Saplantı dizisi, sezonun iddialı diziler arasında yer alıyor. Dram türündeki diziye usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekler de katıldı. Saç, makyaj ve kostüm provaları önümüzdeki günlerde başlayacak dizide başrolün kız kardeşi Çisil rolüne son olarak “Dönence” dizisinde rol alan Nazlı Çetin oynacak.

ERKAN PETEKKAYA’NIN ADI GEÇİYOR

Genç kuşağın gözde yıldızlarından Nilsu Berfin Aktaş’ın Sabah karakterini oynayacağı dizide Babür için Onur Seyit Yaran’la görüşülüyor. Ayrıca dizinin kilit rollerinden Önder için ise son olarak O Kız dizisindeki başarılı performansıyla konuşulan Erkan Petekkaya’nın adı geçiyor.

Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş’lı diziye usta oyuncu dahil oldu

GÜLCEMAL’İN OYUNCUSU SAPLANTI DİZİSİNDE

Erkan Petekkaya eğer rolü kabul ederse çok tartışılacak bir baba rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizide Babür’ün eşi Simin’i ise son olarak Gülcemal dizisinde rol alan genç yetenek Meltem Akçöl oynayacak.

Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş’lı diziye usta oyuncu dahil oldu

SAPLANTI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Senaryosu yenilenen “Saplantı” dizisinde kardeşi Çisil’le beraber babası Önder’in baskıcı ortamında büyüyen Sabah ile Babür’ün olaylı aşk hikâyesini çarpıcı bir dille ekrana aktaracak

Kaynak: Birsen Altuntaş. com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yaren eda akif12 Aralık 2023 16:49

Onur seyit yaran izlemeye değer tabi değecek bir senaryo yazılırsa artık aşk filmi tutku olan diziler görmeyi özledik

Sonraki Haber Yükleniyor...