Tgrt Haber
19 Ekim 2023 11:59 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 11:59

Medya Basın Federasyonu’ndan İhlas Haber Ajansı'na ödül

Medya Basın Federasyonu tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Medya Ödülleri Töreni Ankara'da yapıldı. Törende İhlas Haber Ajansı (İHA) Ankara Haber Müdürü Beyazıt Cebeci onursal ödüle layık görüldü.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
,medya,ödül

Medya Basın Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 5. Geleneksel Medya Ödülleri Ankara’da düzenlenen tören ile sahiplerini buldu.

Medya Basın Federasyonu Yönetim Kurulu ve değerlendirme ekibinin yazılı ve görsel medya kuruluşlarının yayınlarını temel alarak gerçekleştirdiği ödül töreninde, gayretli çalışmalar, örnek mücadelesi ile başarılara imza atan ve kamuoyunun takdirini kazanmış siyasetçi, bürokrat, televizyon ve sanat dünyası, iş insanı ve sivil toplum kuruluşları ödüllendirildi.

İHA'YA ONURSAL ÖDÜL

Törende onursal ödüle layık görülen İhlas Haber Ajansı Ankara Haber Müdürü Beyazıt Cebeci adına İHA muhabiri Hüseyin Samet Öksüz ödülü teslim aldı.

"MEDYA AİLESİ BİRBİRİNE SAHİP ÇIKMALI"

Ödül töreninde konuşma yapan Medya Basın Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Yaman, “Bizim amacımız Türkiye’deki bütün yerel medyacıları ve ulusal medyayı bir araya getirmek. Biz çok büyük bir aileyiz. Ailemize sahip çıkmamız lazım. Bugün Filistin’de gazetecilerimiz şehit oluyor, başka yerde öldürüyorlar. Gittiğimiz haberlerde sıkıntı çekiyoruz. Hepimizin birbirimize sahip çıkması lazım. Gazetecilik çok büyük bir meslek. Bu geceye katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, iyi ki geldiniz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...