Tgrt Haber
30 Eylül 2023 12:14 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 12:14

Kurtlar Vadisi Elif rolü ilk başta Özgü Namal’a teklif edilmemiş! Reddeden isim bin pişman!

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar’ın unutamadığı kız arkadaşı Elif, dizinin unutulmaz karakteri arasında yer aldı. Meğerse Elif rolü ilk başta Özgü Namal’a teklif edilmemiş.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Mynet.com
Kurtlar Vadisi Elif rolü ilk başta Özgü Namal’a teklif edilmemiş! Reddeden isim bin pişman!
kurtlar vadisi,oylum talu

Başrolünde Polat Alemdar rolütle Necati Şaşmaz'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisinde Elif rolüyle Özgü Namal, fenomen isim haline dönüştü. Rol ilk başta Namal'a değil, ünlü gazeteciye teklif edilmiş. 

KURTLAR VADİSİ ELİF KARAKTERİ İLK BAŞTA ÖZGÜ NAMAL'A TEKLİF EDİLMEMİŞ 

Türkiye’nin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi, fenomen olmaya başardı. Dizideki fenomen karakterlerden biri de Elif Eylül oldu. Elif Eylül’ü deneyimli oyuncu Özgü Namal oynamıştı. İlk teklif ise ünlü televizyon sunucusu Oylum Talu’ya gitmiş.

Oylum Talu

"ÇOK PİŞMAN OLDUM"

Katıldığı bir televizyon programında konuyla ilgili konuşan Talu, Kurtlar Vadisi'nin senaristleri diziyi yazmaya başladıkları dönemde kendisine bir teklif götürdüklerini dile getirdi. Ancak o dönemde Oylum Talu gazetecilik kariyerine odaklanma kararı aldığı için teklifi kabul etmemiş. Böylece teklif Özgü Namal’a gitmiş. Oylum Talu ayrıca, "Dizinin yapımcısı Osman Sınav ile görüşmeye gittik. Ben gazeteci olacağım diyerek teklifi reddettim. Sonra çok pişman oldum." Sözleriyle pişmanlığını dile getirdi.

 

Kaynak: Mynet.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...