Tgrt Haber
06 Aralık 2023 10:13 - Güncelleme : 06 Aralık 2023 10:17

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde Fırat Çelik sürprizi

TRT 1'de büyük çıkış yakalan reytinglerde zirvede olan ''Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'' dizisine ünlü oyuncu Fırat Çelik dahil oluyor.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Birsen Altuntaş
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde Fırat Çelik sürprizi
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi,Uğur Güneş,Tuvana Türkay,Fırat Çelik

TRT 1’de Uyanış Büyük Selçuklu, Alparslan: Büyük Selçuklu gibi dizilerle reyting rekorları kıran Akli Film ''Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'' ile yine zirveye oynuyor. Yapımcı Emre Konuk imzalı dizi pazartesi günlerine damga vuruyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Fırat Çelik dahil oluyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde Fırat Çelik sürprizi

FIRAT ÇELİK'İN KARAKTERİ

Dizinin 5’inci bölümünde izleyiciyle buluşacak olan Çelik, Urfa Haçlı Kontunun oğlu Gregor’ı oynayacak. Son derece korkunç ve merhametsiz bir savaşçı olan Gregor, geçtiği her yerde kan, ölüm ve yıkım bırakan bir karakter olarak izleyici karşısına çıkacak.

GENİŞ KADRO

Güçlü prodüksiyonu ve etkileyici hikayesi ile izleyiciden tam not alan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, asırlar önce, mukaddes şehir Kudüs’ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini ekranlara taşıyor. Proje tasarımını Emre Konuk’un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor. Zengin oyuncu kadrosuyla da göz dolduran dizide, Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...