Tgrt Haber
17 Kasım 2023 17:45 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 17:45

Kubilay Aka, Zaferin Rengi filminin setini ziyaret eden Ali Koç’u paylaştı

Abdullah Oğuz’un yönettiği “Zaferin Rengi” filminin setini geçtiğimiz gün Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ziyaret etti. Filmin başrol oyuncusu o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
Kubilay Aka, Zaferin Rengi filminin setini ziyaret eden Ali Koç’u paylaştı
Kubilay Aka,Ali Koç

Yönetmen ve yapımcılığını Abdullah Oğuz’un üstlendiğiyeni film Zaferin Rengi’nin çekimleri bitti. Fenerbahçe’yi anlatan "Zaferin Rengi"nin başrol oyuncusu Kubilay Aka, sosyal medya hesabından seti ziyaret eden Ali Koç ile fotoğraf karelerini paylaştı.

KUBİLAY AKA, ALİ KOÇ’U PAYLAŞTI

“Zaferin Rengi” filminin çekimleri geçen günlerde tamamlandı. 16 Şubat’ta gösterine girecek olan filmin İzmit’teki çekimleri sırasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y.Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri seti ziyaret etti. Ali Koç filmin oyuncularıyla buluştu. Filmin başrol oyuncusu Kubilay Aka, seti ziyaret eden Ali Koç ile fotoğrafının altına, “Fenerbahçemizin yönetici kadrosunu setimizde ağırlamaktan onur duyduk. Yaşa Büyük Fenerbahçe!” yazdı.

Kubilay Aka, Zaferin Rengi filminin setini ziyaret eden Ali Koç’u paylaştı

ALİ KOÇ FENERBAHÇE FİLMİ HAKKINDA KONUŞTU

Yaptığı ziyaret hakkında konuşan Ali Koç, “Biz bu filmin çok başarılı olacağına ve Fenerbahçe taraftarlarının da bu filme ciddi anlamda sahip çıkacağına inanıyoruz çünkü çok az camiaya nasip olur böyle bir hikâye… Biz çok etkilendik. İnşallah 16 Şubat’ta filmimiz vizyona girecek.” dedi.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...