Tgrt Haber
31 Ekim 2023 17:20 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 17:20

Kirli Sepeti’ne bir başrol daha geliyor! Su Kutlu diziye dahil oldu

Başrolünde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’un yer aldığı Kirli Sepeti’nin yeni bölümlerine Ahu Sungur’dan sonra oyuncu Su Kutlu da katıldı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
Kirli Sepeti’ne bir başrol daha geliyor! Su Kutlu diziye dahil oldu
kirli sepeti,oyuncu

FOX TV ekranında yayınlanan Kirli Sepeti dizisi yayınlandığı günün en çok izlenen yapımı olmayı başarıyor. Bu hafta 100. yıl kutlamaları nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan Kirli Sepeti 5 Kasım'da ekranda olacak. Dizinin yeni bölümüne yeni oyuncular da geliyor.

SU KUTLU KİRLİ SEPETİ DİZİSİNDE

Kirli Sepeti'ne Ahu Sungur'un ardından genç oyuncu Su Kutlu da katıldı. Sungur dizide, Melisa Döngel'in oynadığı Aylin'in annesi Cavidan'ı oynayacak. Cavidan'ın evindeki hizmetçi rolü ise Su Kutlu'nun oldu. Kutlu'nun dizideki adı ise Kıymet olacak. 

Kirli Sepeti’ne bir başrol daha geliyor! Su Kutlu diziye dahil oldu

SU KUTLU  KİMDİR?

1991 doğumlu Su Kutlu, ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında yayınlanan Hayatımın Rolü dizisiyle yaptı. Bu diziden sonra Çalıkuşu, Güzel Köylü, Arkadaşlar İyidir, Söz, Bir Mucize Olsun, Tek Yürek gibi dizilerde rol aldı.

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...