Tgrt Haber
07 Kasım 2023 09:55 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 09:55

Kim Milyoner Olmak İster'de futbol sorusuna joker kullandı, sosyal medyanın diline düştü

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan genç bir yarışmacı, takıldığı futbol sorusunda joker haklarını peş peşe kullanınca sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Kim Milyoner Olmak İster'de futbol sorusuna joker kullandı, sosyal medyanın diline düştü
Kim Milyoner Olmak İster,Yarışmacı,Futbol

Türkiye'de en çok izlenen yarışma programlarının arasında bulunan Kim Milyoner Olmak İster'e katılan bir yarışmacı sosyal medyada gündem oldu.

Yarışmaya katılan Hilmi Can Söğüt isimli genç, "Hangi iki ünlü futbol takımı arasında oynanacak bir lig maçını yerinde izlemek için gitmeniz gereken ülke İskoçya'dır?" sorusu yöneltildi.

Söğüt, soruda takılınca önce 'seyirciye sor' daha sonra ise 'telefon' joker hakkını kullandı. Yarışmacının futbol sorusunda yaşadığı bu olay sosyal medyada gündem oldu.

2 JOKERDEN SONRA DOĞRU CEVABI VERDİ

Hilmi Can Söğüt'ün telefon jokeri, B şıkkını söyleyerek soruya doğru cevap verdi. Son olarak genç yarışmacı 20 bin TL'lik soruyu bildi ve elenmekten kurtuldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...