Tgrt Haber
19 Ekim 2023 17:35 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 17:35

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu sete çıkıyor! Oyuncu kadrosunda yok yok

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu, Mutluyuz filminin çekimlerine Antalya'da başlıyor. İki komedyeni buluşturan filmin oyuncu kadrosu da netleşti.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu sete çıkıyor! Oyuncu kadrosunda yok yok
ibrahim büyükak,yasemin sakallıoğlu

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ardından senaristliğini yaptığı Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2 ve Bayi Toplantısı gibi filmlere imza atan İbrahim Büyükak, komedyen Yasemin Sakallıoğlu ile Mutluyuz filminde buluştu.

İKİ KOMEDYEN MUTLUYUZ FİLMİNDE BULUŞTU

İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu başrolde buluşuyor. İki ünlü komedyen geçen aylarda duyusunu yaptıkları Mutluyuz filminin çekimlerine önümüzdeki hafta başlıyor. Mutluyuz filminin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini İbrahim Büyükak üstleniyor.  Film Antalya’da bir otelde geçiyor.

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu sete çıkıyor! Oyuncu kadrosunda yok yok

MUTLUYUZ FİLMİ OYUNCULARI

Çekimleri pazartesi günü Antalya'da bir otelde gerçekleşecek olan komedi filminde boşanmak üzere olan bir çiftin eğlenceli hikayesi ekrana yansıyacak. Filmin kadrosunda; Anıl İlter, Banu Fotocan, Rahmi Dilligil, Başak Parlak ve Efe Deprem yer alıyor.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...