Tgrt Haber
29 Eylül 2023 14:05 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 14:05

Dilek Taşı'nda Mustafa ve Figen'in yolları ayrıldı! Son cümle duygu seli yaşattı

Kanal D’nin iddialı dizisi arasında yer alan Dilek Taşı’nın 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Oyunculuk performanslarının beğeni topladığı dizinin yeni bölümde, izleyiciyi memnun etmeyen gelişmeler yaşanacak.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Dilek Taşı'nda Mustafa ve Figen'in yolları ayrıldı! Son cümle duygu seli yaşattı
dizi,dilek taşı

Başrolünde Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın yer aldığı Dilek Taşı dizisinin 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz bölümdeki oyunculuk performansları sosyal medyayı sallamayı başardı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide Mustafa ve Figen’in yolları ayrılıyor.

DİLEK TAŞI’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mustafa, Figen’in bütün çabalarına rağmen Cemre’yle birlikte köşkten ayrılmıştır. Mustafa2nın tek isteği, kızıyla birlikte yeni bir hayat kurmak. Figen'in, bahçede Kenan ve Sevda’yı yakın bir halde görünce dünyası başına yıkılır. Nişan yüzüğünü Kenan’ın avucuna bırakıp Mustafa ve Cemre’yi bulmak üzere yoluna gider.

Dilek Taşı'nda Mustafa ve Figen'in yolları ayrıldı! Son cümle duygu seli yaşattı

MUSTAFA VE FİGEN’İN YOLLARI AYRILDI

Dilek Taşı 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Mustafa ve Figen ayrılığı dikkat çekti. Kızıyla birlikte gitmek isteyen Mustafa’nın Figen’e “Belki bir gün yine karşılaşırız” sözü duygusal anlara sahne oldu.  

DİLEK TAŞI OYUNCULARI

  • Salih Bademci,
  • Hazal Subaşı,
  • Ozan Dolunay,
  • Perihan Savaş,
  • Özge Özberk

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...