Tgrt Haber
31 Ekim 2023 15:56 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 15:56

Bölüm başı 600 bin dolara satılan Aile dizisinden bir başarı daha geldi

Show TV'nin sevilen dizisi "Aile" yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. Başka ülkelerde de büyük izlenme oranına sahip diziden bir başarı daha geldi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
Bölüm başı 600 bin dolara satılan Aile dizisinden bir başarı daha geldi
serenay sarıkaya,kıvanç tatlıtuğ

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı "Aile" MIPCOM'da bölüm başı 600 bin dolara satılarak rekor kırmıştı. Diziden bir başarı daha geldi ve dizi aynı zamanda 80’den fazla ülkede yayın hayatına başlayacak.

AİLE DİZİSİ 80 ÜLKEYE SATILDI

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizisi ‘Aile’, MipCom’da 80’den fazla ülkeye satıldı. Dizi; Porto Riko, İspanya, Arjantin, Şili, İsrail, Romanya, Slovenya, Makedonya, Karadağ, Honduras, Bulgaristan, Hırvatistan ve Arnavutluk'un yanı sıra Bağımsız Devletler Topluluğu'na (BDT) bağlı ülkeler, Latin Amerika, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) ile ABD (Hispanik) ülkerinde de yayınlanacak. 

Bölüm başı 600 bin dolara satılan Aile dizisinden bir başarı daha geldi

HBO MAX’TE YAYINLANACAK

Salı günleri yayınlanan Aile dizisi bölüm başı 600 bin dolara satılarak büyük bir başarı elde etmişti. Diziden bir başarı daha geldi ve dizinin yakında HBO Max’te yayınlanmaya başlayacağı duyuruldu.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...