Tgrt Haber
17 Kasım 2023 17:11 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 17:11

Ayça Ayşin Turan’ın yeni partneri Serhat Teoman oldu

Başrolünde Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı sinema filmi Sevmek Yüzünden’in diğer başrol oyuncusu ise Serhat Teoman oldu. Romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosu şimdiden merak konusu oldu.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
Ayça Ayşin Turan’ın yeni partneri Serhat Teoman oldu
Ayça Ayşin Turan,Serhat Teoman

Ayça Ayşin Turan çekimleri Kıbrıs’ta gerçekleşecek sinema filmi Sevmek Yüzünden için çalışmalara başladı. Romantik komedi türündeki filmde Turan İdil rolüyle, Teoman ise Ömer karakteriyle sinema perdesinde yer alacak.

AYÇA AYŞİN TURAN'IN YENİ PARTNERİ BELLİ OLDU 

Başrolünde Ayça Ayşin Turan ve Serhat Teoman'ın yer aldığı filmin konusu ise; İdil yılın gelinliğini tasarlamak için yola çıkarken bir anda kendini bu dügüne engel olma mücadelesinin içinde bulur. Bunu bir genç kızı yanlış evlilikten döndürmek olarak dillendirse de aslında bu İdil ve eski erkek arkadaşı arasında gecikmiş bir hesaplaşmadır.

Ayça Ayşin Turan’ın yeni partneri Serhat Teoman oldu

SEVMEK YÜZÜNDEN FİLMİ OYUNCULARI

Ayça Ayşin Turan'ın “İdil” rolünü oynayacağı filmde Turan’ın partneri için ise Serhat Teoman’la anlaşıldı. Teoman “Ömer” rolünü oynarken, kadroda ayrıca Ali Gözüşirin “Kerem” ve Ali Yoğurtçuoğlu “Yiğit” karakterleriyle yer alacak. 

SERHAT TEOMAN KİMDİR?

4 Haziran 1983, Diyarbakır doğumlu Serhat Teoman, ilk olarak Kurşun Yarası dizisinde rol aldı. Avrupa Yakası, Yemin, Kuzey Güney ve Acil Servis gibi yapımlarda rol alan oyuncu, son olarak ise Oğlum dizisine başrolü oynadı. 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...