Tgrt Haber
04 Kasım 2021 12:00

Arka Sokaklar'da bir ayrılık iddiası daha! O ölürse dizi biter

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden bir tanesi olan Arka Sokaklar'dan bir ayrılık iddiası daha geldi. Zeliş ile Tekin karakterlerinin diziden ayrılmasının ardından bu kez de Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin'in yapımdan ayrılacağı öne sürüldü.

Arka Sokaklar'da bir ayrılık iddiası daha! O ölürse dizi biter
rıza baba,zafer ergin,arka sokaklar

Rayting listelerde ilk sıralardaki yerini senelerdir koruyan dizi Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarları dinmiyor. Yaşadığı vedalarla sıkça gündeme gelen diziden son olarak Zeliş (Yüsra Geyik) ve Tekin (Onur Bay) ayrıldı. Hayranlarını üzen bu haberlerin ardından bir ayrılık iddiası daha sosyal medyaya bomba gibi düştü.

RIZA BABA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar'da, dizi başladığından bu yana en seilen karakterlerden bir tanesi olan Rıza Baba'yı canlandıran Zafer Ergin'in yapımdan ayrılacağı iddia edildi. 

Arka Sokaklar'da bir ayrılık iddiası daha! O ölürse dizi biter
Erler Film imzalı Arka Sokaklar, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D'de yayımlanmaya başladı.

'MADDİ SEBEPLERDEN DOLAYI'

'Bu meslekte yaşamak da ölmek de ekip işidir! Yaşamak da ölmek de...' repliği ile hafızalara kazınarak gönüllerde taht kuran ve ekibin arkasını toplayan Rıza Baba'nın çıkması halinde dizinin sona ereceğini söyleyen sosyal medya kullancııları, Ergin'in diziye veda ettiği iddialarını tepkiyle karşıladı. Ünlü oyuncunun maddi sebeplerden dolayı diziden ayrıldığı öne sürüldü.

Arka Sokaklar'da bir ayrılık iddiası daha! O ölürse dizi biter
Polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz oturuyor.

Tam 12 yıldır yayında olan Arka Sokaklar'da, 595. bölümde Alp Korkmaz diziye veda etmiş ve geçtiğimiz sezon da Zeliş Çoban (Yüsra Geyik) ile Tekin Çoban (Onur Bay) diziden ayrılmıştı.

ZAFER ERGİN KİMDİR?

30 Ağustos 1942 tarihinde doğan 79 yaşındaki Zafer Ergin Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi Bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır.

1970'li ve 1980'li yıllarda TRT televizyonunda yayımlanan pek çok yabancı dizi ve sinema filmindeki ünlü aktörlerin Türkçe seslendirmesini gerçekleştirmiştir.

Arka Sokaklar'da bir ayrılık iddiası daha! O ölürse dizi biter

2003-2005 yılları arasında yayımlanan Kurtlar Vadisi dizisindeki Mehmet Karahanlı rolüyle zirveye çıkmıştır. 2006 yılında Kanal D'de yayına başlayan ve hâlâ yayımlanmaya devam eden Arka Sokaklar adlı dizide önce başkomiser, 3. sezondan 9. sezona kadar emniyet amiri, 9. sezondan itibaren ise emniyet müdürü Rıza Soylu rolünü canlandırmaktadır.

Ergin, 10 Mayıs 2014'te Kim Milyoner Olmak İster? isimli yarışma programının sunucusu olan Kenan Işık'ın rahatsızlığı nedeniyle konuk sunucu olarak bir bölümlüğüne yarışmayı sunmuştur.

9 Ekim 2020'de yaptığı açıklamada 14 yıldır oynadığı Arka Sokaklar dizisi hakkında "İnşallah 15 yıl daha devam ederiz. Yaptığınız işten memnun kalırsanız, seyirciyle iletişim hâlinde olabilirseniz, doğru yolda olduğunuzu tahmin edersiniz." dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...