Tgrt Haber
29 Eylül 2023 09:42 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 09:42

Arak dizisinin kadrosu sektördeki tüm oyuncuları topladı! Usta oyuncular bir arada

Başrolünde İlker Kaleli’nin yer aldığı Arak dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Çekimleri başlayan dizi ekim ayında başlaması planlanan diziye Bennu Yıldırımlar da katıldı. Oyuncu kadrosu göz dolduran diziye son olarak bir İlker daha katıldı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
Arak dizisinin kadrosu sektördeki tüm oyuncuları topladı! Usta oyuncular bir arada
ilker ayrık,Bennu Yıldırımlar

Başrolünde İlker Ayrık ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Arak dizisinin yayın tarihi ekim ayının sonunu olarak belirlendi. Oyuncu kadrosuna usta isimlerin dahil olmasıyla beraber, dizinin konusu merak konusu oldu.

ARAK DİZİSİNE 2 İLKER KATILDI

Yeni sezonunun iddialı yapımları arasında yer alan Arak için oyuncu arayışları devam ediyor. Bedir Bedir’in “Necip”,  Ozan Kasal‘ın “Ozan”ı, Demircan Kaçel’in “Poyraz”, Cem Zeynel Kılıç’ın “Yağmur”, Beril Kolcu’nun “Aslı”, oynayacağı dizide Yıldıray Şahinler “Halim” ve İlker Aksum ise “Baykal” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Oyuncu kadrosu beğeni toplayan dizinin ekim ayının son haftalarında başlaması planlanıyor.

İlker Aksum

ARAK DİZİSİ KONUSUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Hayatlarını hırsızlık yaparak kazanan Talan ailesinin sarsıcı ve bir o kadar da eğlenceli hikâyesini anlatan dizi hem dramayı hem de komediyi bir arada sunacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...