Tgrt Haber
07 Ekim 2023 15:33 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 15:33

4 yılın sonunda bir ilk! Gönül Dağı’nın yerini dolduracak yeni dizi belli oldu

Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Gönül Dağı’nın yerine gelecek dizi şimdiden belli oldu. Gönül Dağı projesini yapan şirket, yeni dizi için hazırlıklara başladı. Oyuncu hazırlıkları devam eden dizinin senaristi de Gönül Dağı ekibinde yer alan isimler olacak.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Takvim.com
4 yılın sonunda bir ilk! Gönül Dağı’nın yerini dolduracak yeni dizi belli oldu
gönül dağı

4.sezonuna başlayan TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın tahtını sallayacak yeni dizinin hazırlıkları başladı. Senaryosunu Gönül Dağı dizisinin ekibinin yapacağı dizinin oyuncu kadrosu da oluşmaya başladı.

GÖNÜL DAĞI’NIN YERİNİ DOLDURACAK DİZİ TOPRAK ANA OLDU

Gönül Dağı ekibi yeni bir projeye başlıyor. Gönül Dağı dizisinin ne zaman biteceği belli olmazken, ekip kolları sıvadı. Cumartesi akşamlarının sevilen dizi Gönül Dağı’nın tahtını sallayacak dizi de belli oldu. Dizinin yapımcı şirketi bu kez Adana'nın topraklarında geçecek ve şimdilik "Toprak Ana" adıyla anılan dizi için hazırlıklara başladı.

4 yılın sonunda bir ilk! Gönül Dağı’nın yerini dolduracak yeni dizi belli oldu

GÖNÜL DAĞI EKİBİ YENİ DİZİNİN KADROSUNDA OLACAK 

Gönül Dağı’nın yapım şirketi, TRT için yeni bir dizi çekmeye karar verdi. Hazırlıkları başlayan dizi Toprak Ana, 1970’li yıllarda yıllarda geçen aile sorunlarını ele alacak. Nostaljik bir hikayeyi anlatacak dizide yazar ekibi yine Gönül Dağı'ndan tanıdık isimlerden oluşacak ve etkileyici bir toprak hikâyesini seyirciye aktaracak.TRT1’in yeni dizisi için yönetmen koltuğunda ise Soner Caner yer alacak. Oyuncu kadrosunda ise Gönül Dağı oyuncularının bulunması bekleniyor.

Kaynak: Takvim.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...