Tgrt Haber
23 Şubat 2022 15:58 - Güncelleme : 23 Şubat 2022 16:18

Yasemin Özilhan paylaştı takipçileri resmen topa tuttu

Evliliğinin ardından oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Instagram'daki son paylaşımı ise tepkilere neden olunca takipçilerinden yorum yağdı.

Yasemin Özilhan, geçtiğimiz haftalardaki bir Instagram paylaşımıyla eleştirilerin hedefi haline gelmişti.
Yasemin Özilhan, geçtiğimiz haftalardaki bir Instagram paylaşımıyla eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Seneler önce yayımlanan Doktorlar dizisiyle üne kavuşan Yasemin Özilhan, 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile evlenerek oyuncunluk hayatına son verdi. Evliliğiyle beraber iki çocuk sahibi olan Özilhan, oyunculuğu bırakmasının ardından sosyal medyaya merak saldı. Instagram'daki paylaşımlarıyla zaman zaman magazin gündeminde çokça konuşulan Özilhan, o paylaşımlarından birine daha imzasını attı.

Yasemin Özilhan paylaştı takipçileri resmen topa tuttu

Geçtiğimiz aylarda kilosu 760 TL olan pikan cevizini kullanarak atıştırmalık yapan Özilhan, bu kez bakım kremiyle konuşuldu. Cilt bakımı için kullandığı kremi takipçilerine öven Özilhan'ın önerdiği kremin 45 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada kremin 45 bin TL olması git gide yayılınca ise Yasemin Özilhan'a binbir yorum geldi. İşte Özilhan'a gelen o yorumlardan bazıları:

  • ''Yasemin Özilhan Instagram hesabından bize tavsiye etmiş! Ürünün 45582₺ olması dışında bir sorun yok!..Hee bir sorun daha var ilk önce 45₺ okuyarak defalarca heceleyerek kaç para olduğunu anlamaya çalışmam, fakiriz ama salak değiliz.''
  • Cidden 45 binlik ürün mü kullanıyorlar? Bunların içinde ne var ki bu nasıl zenginlik? Aklımda deli sorular...
  • ben yasemin özilhan’ın paylaştığı kırk beş binlik kremi dört bin beş yüz okumuştum. O kadar parasızlık...
  • 45 bin liram olsa gider buna mı para veririm acaba bakım falan yaptırım herhalde. Asıl merak ettiğim alan var mı linke tıklayıp...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...