Tgrt Haber
11 Kasım 2021 19:14

Ünlü oyuncu Yunus Güner kalbine yenik düştü

Dudaktan Kalbe dizisi ile hafızalara kazınan 49 yaşındaki oyuncu Yunus Güler evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu Yunus Güner kalbine yenik düştü
Yunus Güner,kalp krizi,

Birçok dizide yer alan ve performansı ile hafızalara kazınan Yunus Güner hayatını kaybetti. Cihangir’de yaşayan Güner’in evinde kalp krizi geçirdiği öğrenilirken vefat haberini ise sanatçı arkadaşı Süha Uygur duyurdu. 
Instagram hesabından Güner'in fotoğrafını paylaşan Uygur, "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı ve dostumuzu kaybettik...Çok erken oldu Yunus… Nurlar içinde uyu güzel adam." notunu düştü.

YUNUS GÜNER KİMDİR?

Türk halkı, Güner'i aralarında 'Sonradan Görmeler', 'Bütün Çocuklarım' ve 'Dudaktan Kalbe'nin de olduğu televizyon dizilerinden tanıyor. 1972 İstanbul doğumlu olan oyuncu, 2015 yılında verdiği bir söyleşide kendini şöyle anlatmıştı:
"Aslında ben bugüne kadar çok işte yer aldım ama ön plana çıkmak için çok uğraşmadım. Konservatuvarı bitirdikten sonra birkaç dizide rol aldım, sonra da dört sezon Tiyatro İstanbul'da çalıştım. Ardından tekrar dizilere döndüm. Bugüne dek hep sadece sevdiğim, bir parçası olmak istediğim işlerde yer aldım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...