Tgrt Haber
01 Şubat 2023 09:40 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 10:46

Şoke eden ölüm haberi: Ünlü çiftin kızları eğitim için gittiği Londra'daki evinde ölü bulundu!

Sosyetenin tanınmış simalarından Aslı Çetiner ile iş insanı Tahsin Çiftkurt’un 24 yaşındaki kızları Leyla Çiftkurt, üniversite eğitimi gördüğü Londra’daki evinde ölü bulundu. Genç kızın intihar etmiş olabileceği iddia edilirken polisin şüpheli ölümle ilgili araştırmalarını sürdüğü öğrenildi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Şoke eden ölüm haberi: Ünlü çiftin kızları eğitim için gittiği Londra'daki evinde ölü bulundu!
magazin

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Aslı Çetiner ile İş insanı Tahsin Çetinkurt’un 24 yaşındaki kızları yaşadığı evde ölü bulundu. Üniversite eğitimi için bir süredir Londra’da yaşayan genç kızın gizemli ölümüyle ilgili herhangi bir bilgi verilmezken intihar ettiği üzerinde de duruluyor.

ANNE ASLI ÇETİNER APAR TOPAR LONDRA’YA UÇTU

Sabah’tan Bülent Cankurt’un haberine göre; “Aslı Çetiner, Leyla'dan iki gün boyunca haber alamayınca, Londra'daki üniversitesini aramış, okula da gitmediğini öğrenince, arkadaşlarından yardım istemiş. Leyla'nın arkadaşları, polis eşliğinde evine girince büyük bir şok yaşamış. Maalesef Leyla evinde ölü bulunmuş. Bu acı haberle yıkılan Aslı Hanım, dün apar topar Londra'ya uçmuş. Polis henüz Leyla'nın gizemli ölümüyle ilgili bir açıklamada bulunmamış ancak sosyetede, Leyla'nın intihar etmiş olabileceği konuşuluyor. Ailesini ve sevenlerini yasa boğan Leyla'ya, Allah'tan rahmet, sevenlerine de sabır diliyorum.”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...