Tgrt Haber
25 Nisan 2024 14:09 - Güncelleme : 25 Nisan 2024 15:05

Trafik kazası geçiren Ahu Tuğba ameliyata alındı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi. 8 saat süren ameliyata alınan Tuğba'nın kaburgalarının kırıldığı öğrenildi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Trafik kazası geçiren Ahu Tuğba ameliyata alındı

Kayıp Kızlar, Elveda Dostum, Taçsız Kral gibi yapımlarda rol alan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ahu Tuğba, kızının yanına gittiği Los  Angeles'ta hastaneye kaldırıldı. 

AHU TUĞBA KAZA GEÇİRDİ 

Bir süredir Los Angeles'ta olan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi. Katolik Hastanesi'ne kaldırılan Tuğba'nın kaburgalarının kırıldığı öğrenilirken, ameliyatının ise 8 saatten fazla sürdüğü aktarıldı. 

Ahu Tuğba'nın kişisel sosyal medya hesabından yapılan açıklamada isminin Füsun olduğunu aktaran kullanıcı, "Arkadaşısınız belli, 8 saatin üzerinde ameliyatı geçti. Ahumun morali bozulmasın. Bizim çok değerlimiz, dua gönderin, duanızı eksik etmeyin" dedi.

Trafik kazası geçiren Ahu Yağtu ameliyata alındı - 1. Resim

Trafik kazası geçiren Ahu Tuğba ameliyata alındı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...