Tgrt Haber
04 Kasım 2021 15:58

Toplu işe alım çılgınlığına yenisini ekleyen Nusret Gökçe'den dudak uçuklatan maaş

Nusret Gökçe, İngiltere'de açtığı yeni restoranında çalıştırdığı kişilere ödediği maaş ile hem İngiliz basınında hem de Türk basınında konuşulmaya devam ediyor.

Toplu işe alım çılgınlığına yenisini ekleyen Nusret Gökçe'den dudak uçuklatan maaş
nusret gökçe,fiyat,işe alım,ingiltere,londra

Londra'da açtığı yeni restoranıyla uzun bir süredir gündemde olan Nusret Gökçe, Türk basınında olduğu kadar İngiliz basınında da konuşuluyor. Geçtiğimiz haftalarda Knightsbridge'de bulunan yeni restoranın fiyatlarının oldukça 'uçuk' olması nedeniyle olumsuz eleştirilere maruz kaldı. İngiliz basınında manşet olan 'uçuk fiyat' haberleri geçtiğimiz gün Nusret'in bir çalışanının verdiği röportaj ile yalanlandı. Londra'daki restoranda garson olarak çalışan Emir Salur, fiyatların birçok Fransız restoranıyla benzerlik gösterdiğini, müşterilerin fiyatlardan rahatsız olmadığını dile getirdi.

NUSRET'İN ÇALIŞANLARININ SAATLİK ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATIYOR

Son olarak ise Nusret Gökçe, çalışanlarına verdiği maaş ile manşetlerde yer aldı. Geçtiğimiz aylarda 'toplu işe alım çılgınlığı'na imza atan Nusret Gökçe, bu kez mutfak şefi arıyor ve verdiği ücret duyanların ağzını açık bırakıyor. The Sun'ın haberine göre, Nusret çalışanlarına saatlik ödeme yapıyor ve çalışanlarının bir saatlik ücreti, restoranında satılan patates püresinin fiyatına denk geliyor. Patates püresinin yani çalışanların saatlik ücreti 12 Sterlin (yaklaşık 160 Türk Lirası). 

Toplu işe alım çılgınlığına yenisini ekleyen Nusret Gökçe'den dudak uçuklatan maaş

NUSRET'İN İŞ İLANI

Nusret'in iş ilanında, ''Dünyanın en ünlü et lokantalarından birinde İngiltere'den ve yurt dışından gelen en iyi malzemelerden bazılarıyla çalışacasınız'' ifadeleri yer aldı. ''Harika bir fırsat'' yazılı iş ilanında yer alan diğer ifadeler ise şu şekildeydi:

"Deneyimli bir mutfak şefinin (Chef de partie) Londra'daki yeni restoranda Nusret ekibine katılmak için harika bir fırsatı! Bir Chef De Partie olarak, dünyanın en ünlü et lokantalarından birinde Birleşik Krallık'tan ve yurt dışından gelen en iyi malzemelerden bazılarıyla çalışacaksınız. Geniş bir ekipte hayati bir rol oynayacak ve servis sırasında baş aşçıya destek olacaksınız.

"Başarılı çalışan adayına Nusret London, son derece rekabetçi bir maaş ve küresel bir kariyer geliştirmek için mükemmel fırsatlar sunuyor. Ünlü et lokantasında çalışmak isteyen bir mutfak şefi iseniz, CV'nizi gönderin, sizden haber almak istiyoruz!"

Toplu işe alım çılgınlığına yenisini ekleyen Nusret Gökçe'den dudak uçuklatan maaş

TOPLU İŞE ALIM ÇILGINLIĞI

Öte yandan Nusret Gökçe, geçtiğimiz ay bir toplu işe alım çılgınlığına imza attı. Sosyete kasabı, yeni çalışanlar bulmak için 3 günlük bir etkinlik düzenletti. Garsonluk, servis elemanı, barmen gibi birçok alanda çalışanı işe aldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...