Tgrt Haber
10 Eylül 2022 14:43 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 15:23

Tarkan'dan rekor! Dünya listelerine girdi

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde Tarkan, konser verdi. Gündoğdu Meydanı'nda konser veren Tarkan bir ilki başardı. Tarkan'ın İzmir konseri ücretsiz açıkhava konserleri arasında “dünyanın en kalabalık ilk 5 konserinden biri” olarak kaydedildi. 

Tarkan'dan tarihi rekor
izmir,tarkan
Tarkan'dan tarihi rekor

İzmir'in 100. yılı sebebiyle İzmir'de konser veren Tarkan, bir ilki başardı. Tarkan'ın konserine binlerce kişi akın etti.  Tarkan'ın İzmir'deki konseri dünyanın en kalabalık 5 ücretsiz konserinden biri olarak tarihe geçti.

TARKAN'IN KONSERİNDE DEV ŞOV GÖSTERİLERİ İLGİ GÖRDÜ 

TARKAN DÜNYA LİSTESİNE GİRDİ

Ücretsiz verilen konsere binlerce vatandaş akın etti. Binlerce vatandaşın katıldığı konsere, Alsancak Vapur İskelesi'nden Gündoğdu Meydanı'na Fener Alayı'na gerçekleşen yürüyüş damga vurdu.  yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşte 350 metrelik dev Türk bayrağı açılırken, vatandaşlar ellerinde taşıdıkları fenerlerle yürüdü.

SAHNESİ ÇÖKMÜŞTÜ

Tarkan'ın vereceği konser için prodüksiyon ekibi tarafından Cumhuriyet Meydanı yakınlarında Kordonboyu'na kurulan ve dün gece işçilerin çalıştığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle çöken sahne için bölgeye vinç ile İzmir Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçları getirildi.

Kaynak: tgrt
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...