Tgrt Haber
27 Şubat 2024 09:19 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 09:19

Survivor’da Sema ile Pınar yumruk yumruğa kavga etti! Takımdan diskalifiye kararı geldi

Survivor yarışmasının dün yayınlanan bölümüne Sema ve Pınar’ın kavgası damga vurdu. Pınar’a şiddet uygulayan Sema diskalifiye edilirken, ikizinin elendiğini duyan Seda ise resti çekti.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Survivor

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekrana gelen Survivor yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümüne sürekli tartışan Sema ve Pınar’ın kavgası damga vurdu. Sema diskalifiye edilirken, ikizi Seda ise sinir krizi geçirdi.

SEMA DİSKALİFİYE OLDU 

Survivor'ın son yayınlanan bölümünde Sema sürekli tartışma halinde olduğu Pınar’a, "Bana bundan sonra bir hakaret daha edersen" diyerek Pınar'ın yanına gelmesinin ardından Pınar da "Sana mı soracağım?" cevabını verince ikili arasındaki ipler koptu. Tekme tokat kavga eden ikiliden Sema, "Benim huzurumu kaçırma, benim kardeşimin adını bir daha ağzına alma" diyerek şiddetin boyutunu arttırdı. Nagihan ve Aleyna araya girmeye çalışsa da başarılı olmadılar. Acun Ilıcalı konseyde Sema’nın diskalifiye olduğunu duyurdu.

Survivor’da Sema ile Pınar yumruk yumruğa kavga etti! Takımdan diskalifiye kararı geldi - 1. Resim

İKİZİNİN GİTTİĞİNİ DUYAN SEDA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Survivor All Star'ın yeni fragmanında Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı. İkizinin yarışmadan ayrıldığını duyan Seda, "Burada onu yaptı bunu yaptı kardeşimi diskalifiye ettirdi. Ben anladım amacı bundan sonra kafasını kaldırıp benim gözüme dahi bakmasın" diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...