Tgrt Haber
05 Mart 2024 16:49 - Güncelleme : 05 Mart 2024 16:51

Survivor Merve Aydın hamile mi? Demet Akalın sordu, Acun Ilıcalı cevapladı

Survivor All Star yarışmasında yarışan Merve Aydın’ın hamile olduğu iddia edildi. Demet Akalın'ın sunduğu programa konuk olarak gelen Acun Ilıcalı’ya Merve Aydın hamilelik iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Survivor Merve Aydın hamile mi? Demet Akalın sordu, Acun Ilıcalı cevapladı
Survivor, Merve Aydın, Hamilelik Iddiaları

Survivor yarışmasında yarışan Merve Aydın, 2018 yılında kendisi gibi sporcu Mehmet Akif Filiz ile evlenmiş ve çiftin 2020 yılında oğlu dünyaya gelmişti. Bu yıl Survivor All Star’a katılan iddialı yarışmacı Aydın’ın sürekli baş dönmesi ve mide bulantısı yaşaması sonrası ‘hamile’ iddiaları ortaya atılmıştı.

SURVIVOR MERVE AYDIN HAMİLE Mİ?

Survivor All Star yarışmacısı Merve Aydın'ın sürekli midesinin bulanması sonrası 2 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Demet Akalın ile Jess’in konuğu olan Acun Ilıcalı konu hakkında konuştu. Demet Akalın’ın ‘Merve hamile mi?” sorusuna Ilıcalı, "Değil yok kesinlikle" cevabını verdi.

Survivor Merve Aydın hamile mi? Demet Akalın sordu, Acun Ilıcalı cevapladı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...