Tgrt Haber
12 Temmuz 2018 09:13 - Güncelleme : 14 Nisan 2024 00:09

Şeyma Subaşı paylaştı, sosyal medya sallandı

Her anının sosyal medyadan paylaşan Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı doğal halini paylaştı. Fotoğraf sosyal medyayı ikiye böldü.

Şeyma Subaşı paylaştı, sosyal medya sallandı
şeyma subaşı

Acun Ilıcalı ile evliliğiyle gündeme gelen ve yaptıklarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'nın makyajsız paylaşımı sosyal medya olay oldu. Kimi takipçileri Subaşı'nın makyajsız fotoğrafını beğenirken kimi takipçileri ise fotoğrafı beğenmedi.

"NO MAKE UP" AKIMINA UYDU

Şeyma Şubaşı'nın makyajsız fotoğrafını değerlendiren takipçileri, makyajsız fotoğrafıyla Instagram'ın akımlarından biri olan "No make up" akımına uyduğu yorumlarında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde bir altın firmasının reklam yüzü olmasıyla gündeme gelen Şeyma Şubaşı, doğal güzelliğiyle beğeni kazandı. Bazı takipçileri Subaşı'nın makyajsız fotoğrafını eleştirilirken bazı takipçileri ise çok beğendi. Paylaşımı beğenen takipçileri, "Doğal güzelliğiyle beğeni kazandı" yorumunu yaptı. grandpashabet

Şeyma Subaşı paylaştı, sosyal medya sallandı - 1. Resim

Kaynak: -
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...