Tgrt Haber
25 Nisan 2024 09:18 - Güncelleme : 25 Nisan 2024 11:35

Settar Tanrıöğen ve Kadir İnanır'ın ardından Faik Öztürk de korkuttu!

Dün sabah bir cilt bakım cihaz markasının tanıtımına Safiye Soyman ile birlikte katılan Faik Öztürk, geçirdiği hastalıktan ilk kez ilk kez bahsetti. Öztürk, 20 gün önce beyninde pıhtı attığını açıklayarak son sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Settar Tanrıöğen ve Kadir İnanır'ın ardından Faik Öztürk de korkuttu!

Ankara’da fizik tedavi gören ve artık eski sağlığına kavuşmaya başladığını ifade eden Öztürk, 2018 yılında da kalp krizi geçirmiş ve tıkanan beş damarına operasyon yapılmıştı.

FAİK ÖZTÜRK'ÜN BEYNİNDE PIHTI ATTIĞI ORTAYA ÇIKTI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Settar Tanrıöğen, Kadir İnanır ve Nuri Alço'nun yaşadığı sağlık sorunlarının ardından Faik Öztürk'ün de beyninde pıhtı attığı ortaya çıktı. Hayat arkadaşı Safiye Soyman ile birlikte katıldığı etkinlikte konuşan Öztürk, 20 gün önce beyin kanaması geçirdiğini ve bu nedenle vücudunun sol tarafında felç meydana geldiğini anlattı.

Settar Tanrıöğen ve Kadir İnanır'ın ardından Faik Öztürk de korkuttu! - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...