Tgrt Haber
24 Nisan 2024 16:16 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 16:17

Seren Serengil ölen eski bakan hakkında konuştu: Babamın en yakın dostuydu

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde bulunmasının ardından paylaşım yaptı. Serengil, "Herkesin çok saygı duyduğu sevdiği bir insandı hâlâ inanamıyorum." dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Seren Serengil ölen eski bakan hakkında konuştu: Babamın en yakın dostuydu

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu. Acı haberi alan Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çok üzgün olduğunu belirtti. 

"ÇOK ÜZGÜNÜM"

Evinde ölü olarak bulunan Mehmet Ali Yılmaz'ın babasının çok yakın arkadaşı olduğunu dile getiren Seren Serengil, "Çok ama çok üzgünüm... Babamın en yakın dostuydu çocukluğum anılarımız elinde büyüdüm daha 2 gün önce biraz ağrıları vardı fizik tedavi görüyordu yanına gittik annemle salonun baş köşesine babamın plağını koymuş bizim için cok değerliydi. Bu sabah vefat etmiş... Milliyetçi ülkesini seven Karadeniz'in yetiştirdiği herkesin çok saygı duyduğu sevdiği bir insandı hâlâ inanamıyorum. Acım tarifsiz evlatlarına eşine sabır diliyorum." dedi. 

Seren Serengil ölen eski bakan hakkında konuştu: Babamın yakın dostuydu - 1. Resim

Seren Serengil ölen eski bakan hakkında konuştu: Babamın yakın dostuydu - 2. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...