Tgrt Haber

Serbest bırakılan Nihal Candan hastaneye kaldırıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Nisan 2024 16:37 - Güncelleme : 26 Nisan 2024 16:38
Serbest bırakılan Nihal Candan hastaneye kaldırıldı

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklu olan fenomen Nihal Candan, bugün tahliye oldu. 37 kiloya düşen Candan’ın hastaneye yatışı yapıldı.

Fenomen Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 5 buçuk ay önce dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklandı. Dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan'ın 37 kiloya düştüğü ve cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceğine karar verildi. 

NİHAL CANDAN'IN HASTANEYE YATIŞI GERÇEKLEŞTİ 

Katıldıkları moda yarışmasının ardından sosyal medyada popüler olan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran suç örgütü ile birlikte hareket ettikleri tespit edilerek cezaevine gönderilmişti.

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından 16 Kasım 2023’te tutuklanan kardeşlerden Nihal Candan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye yatışı yapıldı. 

Serbest bırakılan olan Nihal Candan hastaneye kaldırıldı - 1. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...