Tgrt Haber
06 Haziran 2022 10:30 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 10:36

Survivor'da skandal hareketi gören Semih Öztürk patladı: Alenen aşağılama

Survivor'da yarışma sırasında Atakan'ın Adem'in arkasından tekme savurması sosyal medyada tepkilere neden oldu. Kısa süre yarışmanın yorumculuğunu bırakan Semih Öztürk, skandal olayı gördükten sonra sosyal medyasından yaptığı paylaşımda, "Alenen aşağılama içeren görüntüler maalesef" dedi.

Survivor'da skandal hareketi gören Semih Öztürk patladı: Alenen aşağılama
Survivor,Yarışma

Survivor All Star 2022'de Atakan ve Adem arasından kıyasıya geçen yarışmada skandal bir hareket sosyal medyada bomba gibi düştü.  Atakan'ın Adem'in arkasından tekme atması adayı karıştırdı. Atakan'ın bu davranışına tepki gösteren Adem çok sinirlendi. Atakan'ın bu hareketine sosyal medyada da tepki yağdı.

"ALENEN AŞAĞILAMA İÇEREN GÖRÜNTÜLER"

Semih Öztürk görüntüleri görünce kendini tutamadı. Öztürk paylaşımında "Alenen aşağılama içeren görüntüler maalesef. Olayın başını sonunu bilmiyorum fakat Atakan bu hareketiyle Adem ile kapışacağı bir final hikayesi yarattı. Son bir ay herkes Adem vs. Atakan’ı izleyecek. Atakan bir hareketiyle bütün yarışmacıları oyun dışı bıraktı" ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...