Tgrt Haber

Seda Bakan doğum gününü kutladı, ünlüler akın etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
26 Ekim 2023 10:12 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 10:12
Seda Bakan doğum gününü kutladı, ünlüler akın etti
seda bakan,tuba büyüküstün,hadise

38 yaşına giren oyuncu Seda Bakan, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte parti düzenledi. Kutlamaya birbirinden ünlü isimler akın ederken, sosyal medya paylaşımları ilgi gördü.

Son olarak Zeytin Ağacı filminde rol alan Seda Bakan, 38. Yaş gününü düzenlediği organizasyon ile kutladı. Eşi Ali Erel ve 2 kızının da olduğu gecede oyuncu arkadaşları da eşlik etti.

SEDA BAKAN DOĞUM GÜNÜNÜ ORGANİZASYON İLE KUTLADI 

2014 yılında müzisyen Ali Erel ile evlenen ve iki kızı olan Seda Bakan, 38'inci yaşına özel bir kutlama yaptı. Ailesi ve arkadaşlarıyla beraber doğum günü kutlaması yapan Seda Bakan sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yaptı. Ünlü ismin doğum günü kutlamasında ünlüler akın etti. 

Seda Bakan doğum gününü kutladı, ünlüler akın etti

BAKAN'I OYUNCU ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI 

Seda Bakan'ı doğum gününde yakın dostu Hadise yalnız bırakmadı. Kutlamada Zeytin Ağacı dizisinde beraber rol aldıkları Tuba Büyüküstün ve Murat Boz da, Bakan’ı bu gününde yalnız bırakmadı.

Seda Bakan doğum gününü kutladı, ünlüler akın etti

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...