Tgrt Haber
20 Nisan 2024 13:43 - Güncelleme : 20 Nisan 2024 13:43

Seçimleri kaybeden Hakan Peker ilk kez konuştu

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, yerel seçimlerde İYİ Parti’den Safranbolu Belediye başkan adayı olmuş 5. Sırada seçimi tamamlamıştı. Seçimi kaybeden 902lı yılların sevilen şarkıcısı Peker ilk kez konuşarak siyasete devam edeceğini açıkladı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Seçimleri kaybeden Hakan Peker ilk kez konuştu

Yerel seçimlerde 5. sırada alan şarkıcı Hakan Peker, seçimi kaybettikten sonra siyasete küsmediğini ve devam edeceğini belirtti. 

YEREL SEÇİMLERİ KAYBEDEN HAKAN PEKER İLK KEZ KONUŞTU 

Snob Magazin’in haberine göre; Şarkıcı Sedat Peker seçimi kaybetmesinin ardından ilk kez konuşarak, "Siyaset defterini kapatmadım, ben belediye başkan adayı oldum. Seçilseydim bir sürü şey yapacaktım. Orası tamamen bir kültür şehri haline gelecekti. UNESCO tarih miras kenti, onun hakkını verecek projelerimiz vardı. Kimlerin tekelinde siyaset? Bu işin bilirkişisi var mı ki bu ülkede? Seçme ve seçilme hakkı olan her insan siyasete atılabilir. Ben girdim ve aday oldum. Bir kırgınlığım yok. Her futbolcu maçta 10 tane gol atmıyor yani her zaman kaybedeceksin diye bir şey yok" dedi.

Seçimleri kaybeden Hakan Peker ilk kez konuştu - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...