Tgrt Haber
12 Kasım 2021 14:54

Paris Hilton'un kocası Carter Reum kimdir? Paris Hilton gelinliği, yüzüğü ve düğünü ile ilgili detaylar

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Paris Hilton evlendi. Dördüncü nişanlısı ile evlenen Paris Hilton düğüne birçok ünlü isimi davet etti. Peki Paris Hilton’un kocası Carter Reum kimdir? İşte Paris Hilton'un gelinliği, yüzüğü, davetliler ve tüm düğün detayları.

Paris Hilton'un kocası Carter Reum kimdir? Paris Hilton gelinliği, yüzüğü ve düğünü ile ilgili detaylar
paris hilton,,düğün,

Dünyaca ünlü Paris Hilton Carter Reum ile evlendi. Herkesin merakla beklediği Paris Hilton düğünüyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. En Çok Abartılan Ünlü unvanına sahip Paris Hilton daha önce üç kere nişanlanmış ancak evlenmemişti. Geçtiğimi şubat ayında evlilik teklifi alarak nişanlanan Paris Hilton uzun süredir plandığı devasa düğünle evlendi. Tüm dünyaca tanınan Paris Hilton kocası, düğünü, gelinliği, yüzüğü gibi detaylar merak konusu oldu. 

PARİS HİLTON'UN KOCASI CARTER REUM KİMDİR? 

Haftalardır bekarlığa veda partileri düzenleyen 40 yaşındaki Paris Hilton Carter Reum ile evlendi. Dünyanın en zengin varisi olarak tanınan Paris Hilton Instagram’dan paylaştığı gelinlikli fotoğrafına ''Benim sonsuzluğum şimdi başlıyor yazdı?'' notunu yazdı. Peki Carter Reum kimdir? 

Paris Hilton'un kocası Carter Reum kimdir? Paris Hilton gelinliği, yüzüğü ve düğünü ile ilgili detaylar

Paris Hilton’un kocası Carter Milliken Reum , Amerikalı yazar, girişimci ve risk sermayedarıdır. 40 yaşındaki Carter Reum Paris Hilton’a geçtiğimi Şubat ayında evlenme teklifi etti. 
ABD’li ünlü sosyetik Paris Hilton, 40'ıncı doğum gününde, sevgilisi Carter Reum ile nişanlandı. Carter Reum ile Paris Hilton, bir yıldır birlikteydi. Hilton sevincini, yaptığı Instagram paylaşımlarıyla duyurmuştu. Paris Hilton’un Hilton'un 2 milyon dolar değerindeki yüzüğü uzun süre gündemde kaldı. Paris Hilton’la evlenen Carter Reum’un serveti en çok merak edilenlerin başında geliyor. 
Reum'un babası Bob, Forbes'a göre ABD'nin en büyük özel işletmelerinden biri olan Chicago merkezli ve 4 milyar dolar Amsted Industries'in eski başkanı, başkanı ve CEO'suydu. Bob 2017'de kanserden öldüğünde Carter Reum’a Ortabatı'da birden fazla evle birlikte yaklaşık 7 milyon dolarlık tahmini bir servet bıraktı.

40 yaşındaki Carter Reum 40 milyon dolar servetiyle Paris Hilton’un yanında sönük kalıyor. Hilton otellerin varisi olan Paris Hilton’un serveti 300 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. 

PARİS HİLTON GELİNLİĞİ 

Paris Hilton nişanlanmasının ardından Jimmy Fallon Tonight Show’a katıldı. Paris Hilton düğünü için 10 farklı gelinlik giyeceğini açıklamıştı. Üç gün üç gece sürecek olan düğünün en merak edilen detayı Paris Hilton gelinliği olmuştu. Paris Hilton gelinliğinin bir kısmını Instagram hesabından paylaştı.

Paris Hilton'un kocası Carter Reum kimdir? Paris Hilton gelinliği, yüzüğü ve düğünü ile ilgili detaylar

PARİS HİLTON DÜĞÜNÜ NEREDE YAPILDI? 

Paris Hilton Carter Reum ile dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde evlendi. Çift kilisede evlenmek yerine 61,5 milyon dolar değerindeki aileye ait köşkte evlendi. Köşke düğün için büyük bir organizasyon tasarımı yapıldı. Paris Hilton düğüne dünya yıldızı birçok arkadaşını davet etti. Emma Roberts, Bebe Rexha, Ashley Benson, Rachel Zoe, Paula Abdul, Kim Kardashian düğüne katılan davetliler arasındaydı. Paris Hilton bekarlığa veda partisini La Vegas’ta yaparken aynı zamanda Alice Harikalar Diyarında konseptli bir parti de verdi. Hilton'un baş nedimesi ise kardeşi Nicky Hilton Rothschild oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...