Tgrt Haber
16 May 2022 16:52 - Güncelleme : 16 May 2022 17:10

Özge Yağız'dan şaşırtan Tolga Sarıtaş itirafı: Beni kanser ediyor

Aynı dizide beraber rol alan Tolga Sarıtaş hakkında konuşan Özge Yağız, çok şaşırtan itiraflarda bulundu. Yağız'ın itirafları sosyal medya gündem oldu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Özge Yağız'dan şaşırtan Tolga Sarıtaş itirafı: Beni kanser ediyor
İtiraf,Kanser,Dizi,Film

Kariyerinde basamakları hızla ve başarılı bir şekilde çıkan 25 yaşındaki oyuncu Özge Yağız, güzelliği ve performansı ile dikkati çekiyor. 'Baba' adlı dizide Büşra karakterini oynayan Yağız, rol arkadaşı Tolga Sarıştaş hakkın çok şaşırtan itirafta bulundu.

"BENİ KANSER EDİYOR"

Sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularını cevaplayan Yağız'ın itirafları magazin gündemine bomba gibi oturdu. Oyuncu, dizide abisi Kadir karakterini canlandıran rol arkadaşı Tolga Sarıtaş ile ilgili, "Sahnelerde beni kanser ediyor. Çünkü sürekli sataşıyor bana, sürekli birbirimizle dalga geçiyoruz" dedi.

"BİR ABİM OLSA BÖYLE SEVERMİŞİM"

Tolga Sarıtaş'ın tam ağlayacağı sırada kendini güldürdüğünü söyleyen Yağız, "Beni sinir ediyor bazen ama çok seviyorum. Bir abim olsa böyle severmişim." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...