Tgrt Haber

Oscar adayları ortalığı karıştırdı! Ryan Gosling eleştiri yağdırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 14:54 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 14:54
oyuncu

Barbie filmiyle Oscar’da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterilen Ryan Gosling, rol arkadaşları Margot Robbie ve Greta Gerwig’in aday gösterilmemesini eleştirdi.

Barbie filmiyle Oscar’a aday gösterilen oyuncu Ryan Gosling, adaylığının açıklanmasını ardından "Barbie olmadan Ken olmaz" dedi ve Akademi'nin En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Margot Robbie'yi ve En İyi Yönetmen dalında Greta Gerwig'i aday göstermemesini eleştirdi.

RYAN GOSLING OSCAR'I ELEŞTİRDİ 

Başrol oyuncusu Margot Robbie, ve yönetmen Greta Gerwig’in aday gösterilmesini eleştirerek, “Bu kadar harika filmin olduğu bir yılda, bu kadar dikkate değer sanatçıların yanı sıra meslektaşlarım tarafından aday gösterilmekten son derece onur duyuyorum. Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama aynı zamanda bu, Ken adında plastik bir bebeği canlandırmakla olduğu için inanılmaz bir onur ve gurur duyuyorum," dedi.

Oscar adayları ortalığı karıştırdı! Ryan Gosling eleştiri yağdırdı

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde aday gösterilen America Ferrera ise, Robbie ve Gerwig'in aday gösterilmemesiyle ilgili; "Aday gösterilmedikleri için inanılmaz hayal kırıklığına uğradım. Greta bunu hak etmek için bir yönetmenin yapabileceği her şeyi yaptı. Margot'nun bir oyuncu olarak en önemli özelliklerinden biri de her şeyi çok kolaymış gibi göstermesi. Belki de insanlar işin kolay göründüğüne aldanıyor ama Margot bir sihirbaz ve onun sergilediği muhteşem performansa tanık olmak kariyerimin en büyük onurlarından biriydi." dedi.

Oscar adayları ortalığı karıştırdı! Ryan Gosling eleştiri yağdırdı

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...