Tgrt Haber
20 Kasım 2023 12:35 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 12:35

Okan Karacan'dan şaşırtan itiraf: Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde 50 gün yattım

Eşiyle olaylı şekilde boşanan komedyen Okan Karacan, şuanda eşiyle sorunlarını çözdüğünü söyleyerek, “Beyin detoksu yapmak için Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde 50 gün yattım” dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Snob Magazin
Okan Karacan'dan şaşırtan itiraf: Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde 50 gün yattım
Okan Karacan

Eski eşiyle yaşadığı problemlerden dolayı gözaltına alınan Okan Karacan, eşiyle arasındaki problemleri çözdüğünü söyleyerek şaşırtan bir açıklama yaptı. Zor dönemlerde Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yattığını açıklayan Karacan, “Herkese öneririm” dedi.

OKAN KARACAN’DAN ŞAŞIRTAN İTİRAF GELDİ

Eski eşiyle karakolluk olan Karacan, gazetecilerin sorularını cevapladı. Eşiyle ayrıldıktan sonra yeni bir düze kurduğunu açıklayan Karacan,  "Her ailenin içerisinden olacak şeyler. Özelimiz maalesef herkese yansıdı. O süreçte altı ay annemle kaldım. Özel Fransız Lape Hastanesi'nde yattım. Beyin detoksu yapmak için Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 50 gün yattım. Kafası karışanlara öneririm. Herkesin profesyonel desteğe ihtiyacı var" diye konuştu.

Okan Karacan'dan şaşırtan itiraf: Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde 50 gün yattım

"ESKİ EŞİMLE BARIŞ İLAN ETTİK"

Olaylı bir boşanma süreci geçiren Okan Karacan, "Ayrıldıktan sonra yeni bir düzen kurduk. Barış ilan ettik ve çocuklar adına güzel şeyler konuşuyoruz. Yeni filmim vizyona girecek. Arkasından 'Çılgın Dersane 5' geliyor. Umarım sinema salonu istediğimiz seyirciye ulaştırırız" dedi.

 

Kaynak: Snob Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...